MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Nie skopiowane FNaruto

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika FNaruto, 16 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FNaruto

FNaruto Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Bartosz
    Dokładny nick w grze:FNaruto
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Survival,Creative
    Data urodzenia:19-08-1998
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.4.6
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2013-09-19
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:na serwerze tak :Reklama TeamSpeak3
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Wsumie To Nic Nie Potrzeba Do Zmiany
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Główną przyczyną jest to, że nieraz byłem świadkiem, gdy ktoś bluźnił czy spamił na czacie. Jednak administracja, która była aktualnie obecna nie zwracała na to najmniejszej uwagi. Ja wiem, że od czatu są głównie modzi oraz pomocnicy ale jeśli macie dostęp do komendy /kick, to możecie jej użyć. To nie jest trudne, wystarczy kolejno wciskać przyciski na klawiaturze, aby utworzyć frazę "/kick", następnie dodać nick gracza, a potem powód. Polecam.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:pierwszą rzeczą jaką trzeba będzie ustalić to czy gracz mówi prawdę. Dajmy tu przykład:
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak posiadam budujemy razemm pomagamy sobie
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Pomocny Wszystkim Pomagam Jestem Mało Toksyczny Jestem Miły
    I Ładnie Buduje
    Określ swoją dyspozycyjność:Na serwerze mógłbym grać codziennie. Czasami zdarzają się dni, w których nie mam ochoty siedzieć przed komputerem, więc idę na spacer czy boisko. Skontaktować się ze mną można poprzez Facebooka czy GG, gdzie jestem aktywny zawsze, gdy telefon mam przy sobie. Drugim sposobem komunikacji jest SMS. Numer telefonu mogę podać na PW jeśli zajdzie taka potrzeba.

W tygodniu jestem bardziej dostępny od godziny 11:00 do godziny 15:03, a w weekendy zależy, o której dorwę się do komputera, najczęściej od godziny 13:00 do 16:00.
    Umotywowanie podania:mam nadzieje że podanie sie przyjmie jak tak dziękuje kocham ekipe CA i wszystkich graczy <3 :)

Reklama
  2. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Po zamknięciu podania należy odczekać miesiąc przed napisaniem kolejnego.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę