Cześć! Przybył mi taki pomysł jak Christmas Update co powoduje że vipy mają decyzję zmienić sobie range na Premium lub chcą zostać na swojej aktualnej randze w sposób że wpiszą komende /Premium i im Automatycznie zmieni się ranga na premium (wiem że takie coś się da, bo widziałem na jednym serwerze takie coś). Myślę że to dobry pomysł i również Administratorzy mogą mieć pomysł dla osób z rangą Gracz i Premium, ale to wasza decyzja drodzy administratorzy.[[/font]font=Courier]Pozdrawiam!
Możliwe, że to rozwiązałoby problem z "wielokolorowością" czatu i serwer zamknąłby już rozdział z Vipami. Sam bym skorzystał z takiej ofery ;-D, bo sam mam stare konto z wiecznym Vipem, po takiej akcji zostałoby mi już tylko postarać się range Premium przenieść na nick 'Rectuz'. ;-P Lecz to wszystko dopiero załatwiłbym po mojej przerwie jaką sobie zrobiłem. ... Jestem ZA.
Sposób ulepszenia swojej stałej rangi z ViP na Premium jest opisany tutaj: Program wymiany rangi Vip. Jest to jedyny dostępny sposób. Administracja nie planuje wprowadzenie innego.