MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Wszystkie Serwery] Christmas Update

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Lloyd_Garmadon, 16 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lloyd_Garmadon

Lloyd_Garmadon Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Cześć! Przybył mi taki pomysł jak Christmas Update co powoduje że vipy mają decyzję zmienić sobie range na Premium lub chcą zostać na swojej aktualnej randze w sposób że wpiszą komende /Premium i im Automatycznie zmieni się ranga na premium (wiem że takie coś się da, bo widziałem na jednym serwerze takie coś). Myślę że to dobry pomysł i również Administratorzy mogą mieć pomysł dla osób z rangą Gracz i Premium, ale to wasza decyzja drodzy administratorzy.[[/font]font=Courier]Pozdrawiam!

Załączone pliki:

• images.jpg
      images.jpg
      Rozmiar pliku:
      16,8 KB
      Wyświetleń:
      13
    Reklama
  2. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Możliwe, że to rozwiązałoby problem z "wielokolorowością" czatu i serwer zamknąłby już rozdział z Vipami.

Sam bym skorzystał z takiej ofery ;-D, bo sam mam stare konto z wiecznym Vipem, po takiej akcji zostałoby mi już tylko postarać się range Premium przenieść na nick 'Rectuz'. ;-P Lecz to wszystko dopiero załatwiłbym po mojej przerwie jaką sobie zrobiłem. ...

Jestem ZA.

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Sposób ulepszenia swojej stałej rangi z ViP na Premium jest opisany tutaj: Program wymiany rangi Vip.

Jest to jedyny dostępny sposób. Administracja nie planuje wprowadzenie innego.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę