Myślę, że każdy wie, że zbliżają się święta. Z tej okazji organizuje KONKURS pt. "Świąteczne CraftApple" Informację: [hr] [*]Cel: Wykonaj rysunek, który Ci się kojarzy z tytułem. [hr] [*]Czas oddania pracy: 21 grudnia 2016r. [hr] [*]Liczba wygranych: 6 osób [hr] [*]Metoda wykonania: [ KLIKNIJ ] [hr] A teraz to co najważniejsze - nagrody [hr] [align=center]Są 2 typy nagród: - Pieniężne (Wygrany wybiera Sobie przedmiot w sklepie za równowartość wygranej - Wirtualne (Bezpośrednio można się zgłosić po odbiór) [hr] [/align] [hr] [*] 1 miejsce: 5 zł na skarbonkę 16 diamentów Zestaw diamentowy Ochrona 4 Niezniszczalność 3, oraz miecz diamentowy Ostrość 5 i Zaklęty ogień 2 [*] 2 miejsce: 3 zł na skarbonkę 8 diamentów Zestaw diamentowy Ochrona 4 Niezniszczalność 3, oraz miecz diamentowy Ostrość 5 i Zaklęty ogień 2 [*] 3 miejsce: 2 zł na skarbonkę 5 diamentów Zestaw diamentowy Ochrona 4 Niezniszczalność 3, oraz miecz diamentowy Ostrość 5 i Zaklęty ogień 2 [*] 4 miejsce: 7 diamentów /kit premium Zestaw diamentowy Ochrona 4 Niezniszczalność 3, oraz miecz diamentowy Ostrość 5 i Zaklęty ogień 2 [*] 5 miejsce: 6 diamentów 2 złote jabłka (tzw. refy) Zestaw diamentowy Ochrona 4 Niezniszczalność 3, oraz miecz diamentowy Ostrość 5 i Zaklęty ogień 2 [*] 6 miejsce: 2 diamenty 1 złote jabłko Zestaw diamentowy Ochrona 4 Niezniszczalność 3, oraz miecz diamentowy Ostrość 5 i Zaklęty ogień 2 [hr] Jurry konkursu zobowiązuje się wydać decyzję do dnia 22 grudnia 2016r. godzina 18:00 Aby konkurs się rozpoczął potrzebne są 4 prace. Każda praca otrzymuje 2 DIAMENTY (Warunkiem ich uzyskania jest wywiązanie się z obowiązkowych zasad) Pod linkiem do pracy proszę podać swój nick. Sponsorzy: Hate_you (dodatkowe nagrody) Powodzenia!
Super Konkurs x) Nie wiedziałem jak narysować "Noragiri Ty jesteś Modem ?" to narysowałem coś kolejnego co mi się kojarzy ze Świętami 2016. Propozycja Konkursowa ThreeEyedMaster
Ps. Jak by co ten zielony ujeżdża Rainbow Dash bo na Creative buduje My Little Pony *bez obrazy* xD i nie wiedziałem też jak wygląda Sonia więc narysowałem ją chyba troche innaczej i jest ona u mikołaja i też ten lucklucky10 strzela revolwerem ze śnieżkami http://sketchtoy.com/67737153
Uwaga Prace: Chomikator oraz Krzysio 2.0 muszą POPRAWIĆ swoje prace, ponieważ nie ma w nich przywiązania do CraftApple, co jest najważniejszą częścią pracy.
Pozwolę sobie zacytować Ciebie. "Cel: Wykonaj rysunek, który Ci się kojarzy z tytułem." "Świąteczne Craftapple". A więc mój rysunek ma się kojarzyć z tytułem MI a NIE TOBIE. W związku z tym jak najbardziej wywiązałem się z zasad konkursu. Nie zamierzam nic zmieniać.
Ja tutaj może skromnie, ale to najbardziej kojarzy mi się z tegorocznymi świętami na craftapple http://sketchtoy.com/67745412 Mokrego karpia!
Podaje wyniki konkursu: 1 miejsce: MasterKajtekGame LINK DO PRACY 2 miejsce: Krzysio 2.0 LINK DO PRACY 3 miejsce: RudyMarcin [ODEBRANO NAGRODE] LINK DO PRACY 4 miejsce: mati1x1 LINK DO PRACY 5 miejsce: Marcinek7 LINK DO PRACY 6 miejsce: ThreeEyedMaster LINK DO PRACY [hr] Wyżej wybrane osoby mają polecenie zgłosić się do 20:00 23.12.2016r.[hr]Po odbiór zestawów i mieczy zapraszam do Hate_you[hr]Niestety, na chwilę obecną nie mogę wejść na serwer. Proszę mi napisać jaką nagrodę kto chce za przeznaczoną sumę pieniędzy, cena liczona bez promocji. Próba oszustwa zakończy się nie przyznaniem nagrody. PS: Proszę również podawać swoje nicki.
Hate_you, po nagrodę zgłoszę się o 18:00 Ponieważ gdy weszłem ciebie nie było lel - Dobra będę o 19:00
Z racji, iż nikt się nie zgłosił po nagrodę poprzez PW, osoby mają czas do 15:00 26.12 br., inaczej nagroda przepadnie.[hr]Proszę o zamknięcie tematu, i usunięcie tego posta po zamknięciu. Po odbiór zaległych nagród - tylko PW!