MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Lloyd_Garmadon, 17 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lloyd_Garmadon

Lloyd_Garmadon Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię:Dominik

Dokładny nick w grze:Lloyd_Garmadon

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Creative

Data urodzenia:(Ok prawdziwa data bez kłamstw) 16.10.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    1.2.5 daty tak naprawdę nie pamiętam ale wiem że rok 2011

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: również daty rozpoczęcia nie pamiętam jedynie rok pamiętam 2015

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: tak 2 razy ban i przepraszam za to zachowanie, bo jak wiecie każdy chodzi do szkoły i może mieć zły dzień także ja miałem ponieważ dostałem jedynke, ale to nie ważne

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: jeszcze nie wiem, ale pomyśle :)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki:przestrzegać regulaminu serwera i pomagać graczą w sposób: wyjaśniać działania komend
    Uprawnienia:/mute (nick) /kick (nick) (reason/powód)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:ponieważ zaczynam uwielbiać i także lubię pomagać innym jak i w realnym życiu starszym osobą i kolegą

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:jak ktoś przeklina to jedynie co muszę zrobić /kick jak dalej będzie przeklinał to /mute, ale to tylko przykład mój był

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak troche dobrze mi idzie współpraca

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Cześć! Jestem Dominik! Lubię spędzać czas przed komputerem jak i łapać pokemony w aplikacji Pokemon Go. W przyszłości chcę zostać Egzorcystą chodź nie wiem tak naprawdę czy chcę nim być ponieważ to jest ciężka praca. Również jestem youtuberem ale nie zawsze mam czas na nagrywanie.

Określ swoją dyspozycyjność:Jak wiecie bywam ciągle, ale czasami nie mam ochoty na zagranie w grę Minecraft, ale również mogę nie mieć czasu na włączenie komputera ponieważ mogę gdzieś wyjechać lub mam za dużo zadań domowych, ale ciąle jestem.

Umotywowanie podania:Jeżeli ładnie zostanie to wszystko bo starałem się myślę że ekipa tym razem też uzna że tym razem mówię prawdę.

Pozdrawiam!

Reklama
  2. Pysiaczkowa

Pysiaczkowa Ta której nikt nie lubi

Docenione treści:
    11
    Jak czasami wchodzę na cv nie widzę żebyś się udzielał. Chyba że to ja nie zauważyłam twojego nicku. Miałeś 2 razy bana więc jak narazie jestem na NIE
    Ale tak czy inaczej życzę powodzenia ^^

3. karcia

karcia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    hej to ja karcia,
    Nic do twojego wątku nie mam Oprucz tego że miałeś 2 razy bana.
    tak to powodzenia życze :).

Pozdro od karci~ :D

4. Deadfox

Deadfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wypowiem się bo mi się nudzi :p
    Co do bana dostałeś go dwa razy ale to ci odpuszczę bo znam cię i całkiem spoko z ciebie gość (Nie licząc tego że działkę chciałem dać komuś innemu xD)
    Do wieku się nie przyczepię a to że grasz w Poksy i chcesz być egzorcystą? Nawet się trochę zaśmiałem
    (Haunter ci nie przeszkadza? xd)
    Powodzenia Lloyd :)

#PisanieZTelefonu

5. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Zalecam się zaznajomić z regulaminem panie Lloyd_Garmadon :)

Ciekawe za co ban skoro byłeś tak pod denerwowany z powodu jedynki xd
    [hr]
    I czemu dopiero w, którymś tam podaniu napisałeś inną datę urodzenia?

6. Makashi

Makashi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Słaba ortografia, interpunkcja, a także składnia zdań.
    Dodatkowo dwa bany za złe zachowanie.

Odczekaj miesiąc i popraw się. Zacznij pomagać, itp.

7. Lloyd_Garmadon

Lloyd_Garmadon Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Makashi, ale nie masz uprawień do tego, aby mówić mi że mam czekać miesiąc od tego admin jest, ale każdy ma prawo się wypowiedzieć

Pozdrowienia!

Reklama
  8. Makashi

Makashi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Uwierz mi mam prawo. Nie potrzebuje zgody Administracji, by napisać tobie w podaniu, że masz odczekać miesiąc. Każdy doskonale wie, po przeczytaniu tego podania, że zostanie ono zamknięte.

Dodatkowo polecam zaznajomić się z regulaminem, jak i obowiązkami i możliwościami jakie posiada ranga Pomocnik.

9. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Napisałeś, że byłeś już zbanowany kilkukrotnie.
    W Regulaminie napisane jest, że:

Oznacza to, że aktualnie nie masz szansy dostać się do Ekipy.
    Wyjątek od tej reguły opisał [tutaj] ThreeEyedMaster.

Jeśli nadal pragniesz dołączyć do ww; musisz nam udowodnić, że się zmieniłeś, że Ci bardzo zależy. Musisz zacząć pomagać, lecz nie z przymusu a z własnej ochoty (to musi być Twoja inicjatywa).

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę