MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycje survival

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Chomikator, 15 Grudzień 2016.

1. Chomikator

Chomikator Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Czy istnieje szansa, że w sklepie na serwerze survival pojawi się shulker box lub shulker shell? Niestety shulkery spawnują się tylko w czasie generacji miast w kresie, a ponieważ do tego czasu zapewne wszystkie z nich zostały splądrowane, szansa spotkania tych mobów jest praktycznie równa zero. Myślę, że taki dodatek do sklepu pozwoliłby wszystkim cieszyć się tą wspaniałą nowością z wersji 1.11.

Podobnie sprawa może wyglądać z Totem of Undying. Spędziłem dziś godzinę by dobiec do posesji, którą pokazywała mi mapa zdobyta od kartografa. Niestety zanim udało mi się osiągnąć cel mej podróży dotarłem do końca świata. Na podstawie tego doświadczenia domyślam się, że nie ma możliwości zdobycia totemu w normalny sposób.

Ostatnia z moich propozycji dotyczy slime blocków. W wersji 100% vanilla, gdy gracz stoi na slime blocku, który zostaje podniesiony przez tłok, zostaje wyrzucony w górę na wysokość 4 bloków. Niestety z jakichś powodów ta właściwość szlamowych klocków została usunięta. Czy jest szansa na jej przywrócenie? Umożliwiłoby to budowanie jump padów będących miłym dodatkiem do budowli zawierających elementy parkour.

Reklama
  2. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Jestem za shulker boxami :]:]:]:]:]

3. mean

mean Użytkownik

Docenione treści:
    23
    Nie zgodzę się ,już od ponad miesiąca badam twierdze 50k kratek od spawnu w endzie .Szchulkerów widziałem setki i już mam owe schulkerboxy
    Jeżeli jesteś zainteresowany skontaktuj się ze mną.

4. Grzesiek11

Grzesiek11 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przydałby się reset Endu i Netheru.

Poleć tę stronę