Imię: Szymon Dokładny nick w grze: cewak Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: [/size]Najczęściej gram na serverze survival zazwyczaj od 5 do 6 h. Poza tym na serverze nie jestem czasem tyle czasu co podałem można mnie na serverze zobaczyć od 15 do 24 . Data urodzenia: 31 dziń 12 miesiąc 2002 rok Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012 rok a zaczynałem na wersji 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 19 listopada 2016 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłem karany. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dlamnie craftapple.pl jest idealnym serverem, na którym nie trzeba nic zmieniać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo lubię pomagać, odpowiadać na pytania i zwracać uwagę na tych łamiących regulamin spamujących i floudujących. Ps wiem, o których godzinach wchodzą nowi gracze niewiedzący Zawile i zawsze na takich czekam, żeby pomóc i wyjaśnić im oco chodzi w trybie survival . W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Staram, się dowiedzieć co się stało i dlaczego konflikt wybuchł, a potem jak się dowiem, konflikt zaczynam wyjaśniać i go rozbijać. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądzę, że tak mam wielki dar z pół pracy z ludźmi głównie przez moich nauczycieli od matematyki, włefu i polskiego. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.: Hej mam na imię Szymon. Jestem dobrze wychowany, nie używam wulgaryzmów i obraźliwych tekstów. Spędzam dużo czasu na podwórku, jeżdżąc rowerem, chodząc na kijki i do kina. Mam wiele hobby i zainteresowań, jednym z nich jest informatyka. Lubie spędzać czas też ze znajomymi, zawierając nowe znajomości i miłe relacje z innymi ludźmi. Określ swoją dyspozycyjność: Moja dyspozycyjność jest to łatwy kontakt ze mną przez ts i Skype zawsze jestem na pomoc. Umotywowanie podania: [size=small]Zawsze jestem rozważny i poważnie podchodzę do danego zadania, kocham pomagać i rozwiązywać problemy, zawsze jestem uprzejmy i opanowany. Zawsze starałem się być widocznym na czacie i forum za każdym razem, gdy wchodziłem na server, starałem się pomagać graczom
Podanie ma trochę błędów w wyrazach. Czułem się pół na pół czytając twoje podanie. Bonus! Nie odczekałeś miesiąca. wow . Sorry my friend ale jestem na NIE