MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

zgłoszonko0)

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Appenturepowraca(chara), 24 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Appenturepowraca(chara)

Docenione treści:
    0
    Imię:Michał​
    Dokładny nick w grze:monstamaster
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:survival z kumplami
    Data urodzenia:12 marca 2006 r
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:daty niepamiętam ale wersja ok bety 1.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2013-14
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nope
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:nietszeba
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: kickowanie i muteowanie
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:chce pomagac W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:próbuje zrobić dla nich rozejm
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.bardzo lubie grac średnio 3 godz dziennie ale w tygodniu gożej.jestem dosc sporawo aktywny fizycznie.moim ulubionym typem gry to sandbox i fps.
    Określ swoją dyspozycyjność:moge żucać komendami na lewo i prawo mam szybkie ręce
    Umotywowanie podania:uwielbiam ten serv i chce mu pomuc:)

Reklama
  2. Deadfox

Deadfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hello monstamaster
    Na początku powiem że podanie nie ma odpowiedniego wzoru (chcę tu powiedzieć że zabrakło ci kilka pytań) oraz ma kilka błędów. A więc

A ile czasu grasz powiedz mi? :)
    Uprawnienia i obowiązki​

Ups odpowiedzi zabrakło ​

A ja mam szybsze ręce xd​

Tu nie trzeba się zastanawiać. Jestem na NIE

3. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Hejo monstamaster!
    Na start chciałbym Cię poinformować, że Twoje szanse są nikłe, a nawet zerowe. Czemu? Zapraszam do lektury!

Jestem na bank pewien, że nigdy nie widziałem Twojej nazwy na serwerze.

"nope" - bardzo typowe sformułowanie, które nie bierze powagi sytuacji jaką jest stróżowanie nad czatem CraftApple.

To dziwne ale też zacząłem grać od ok. 2014 roku i do dziś nie widzę Twojego nicku.

nietszeba, no tak. nietszeba kojarzy się z rzepa. Taka roślina.

To są jego komendy, które również słabo opisałeś. Nie wiem czy wiesz ale tutaj są opisane obowiązki i komendy pomocnika. Poza tym - popełniłeś błąd. Muteowanie - mutowanie bądź kneblowanie.

Pójście na kompromis, aby obie strony były zadowolone. Hmm, wydaje się logiczne i sensowne ale co jeśli gracze będą mięli Cię gdzieś? Co z dzisiejszą toksycznością graczy jest rutynowe i typowe.

Czytanie ze zrozumieniem kolego. Wyraźnie pisze 5 rozbudowanych zdań. Ty napisałeś 4 i to krótkie, króciusieńkie.
    FPS to FirstPersonShooter o ile się nie mylę, co nie? Ta wiedza o grach... #BonnieGamer

Ja mam szybką buzie. Kłapie jadaczką 24 godziny na dobę. Ale w byciu pomocnikiem nie chodzi o szybkie pisanie tylko o pilnowanie porządku.

Ja też miałem marzenie mu pomóc ale zacznij od czegoś mniejszego. Przykładowo - zajmij się wyłapywaniem bugów, cheaterów, reklam, które później możesz zgłosić na forum. Pomagaj innym!

Co do tych drobiazgów;
    -brak aktywności na forum,
    -brak aktywności w grze,
    -brak pomocy dla innych,
    -słownik ortograficzny,

I taka uwaga:
    Ty zamiast tego wpisałeś to
    No, to powodzenia za 30 dni.
    Wesołych świąt!

4. daark_life

daark_life Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE! :(
    Po pierwsze te błędy w wypowiedzi. Szczerze to nie rozumiem jak można pisać z błędami, które podkreślają Ci się czerwoną falowaną linią.
    Nie będę się wypowiadać na temat twojej aktywności na serwerze survival, ponieważ tam nie gram ale jak wynika z powyższych odpowiedzi to prawie nikt Cię tam nie widuje.
    Po drugie Twoja wypowiedź jest szczerze mówiąc dziecinna...
    Pomijając nawet błędy ortograficzne czy literówki, odpowiedzi typu: "nope" to nie są dobre odpowiedzi. Rekrutacja to dosyć poważna sprawa, przynajmniej ja ją tak traktuję. Sama chciałabym zostać pomocnikiem i gdybym napisała taką wypowiedź to wiem, że miałabym nikłe szanse.
    Po trzecie twój wiek czy uważasz, że twój wiek jest stosowny by zostać pomocnikiem?
    Podanie nie jest zgodne z formularzem i jest wiele błędów.
    EDIT: Życzę powodzenia!

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Nie widziałem Cię ani razu na serwerze jak i na Forum.
    Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę