MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Isalf

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Isalf, 25 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Isalf

Isalf Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Agata

Dokładny nick w grze: Isalf

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których
    serwerach najchętniej:

Dziennie w grze przebywam ok. 4-6h,najczęściej na serwerze Creative oraz Survival, wiem dość popularnie.

Data urodzenia: 09.09.2000r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:

Pod koniec czerwca w roku 2009, miałam wtedy ok. 8/9 lat.
    Wersja: 0.0.22

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:

Hmm na CraftApple gram bardzo dużo, dokładnej daty nie pamiętam, lecz wiem, że zaczęłam grać tak dużej w roku 2013.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam, staram się przestrzegać regulaminu serwera.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:

Na pewno chciałabym zwiększyć aktywność graczy. Myślę, że dobrym pomysłem by było dodanie mini-gier, które na pewno cieszyłyby się popularnością i zwiększeniem grona użytkowników. Przyjemnie by było popatrzeć na coraz większą ilość vipów w grze, dlatego dobrym pomysłem byłoby zachęcenie do jego kupna, tzn. Jakieś większe ulepszenia, mini-gry tylko dla vip.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA:

- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Komendy Pomocnika:

/kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day - Sprawia, że gracz nie może pisać na czacie przez określony czas.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:

Chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ mam bardzo dużo pomysłów na zwiększenie grona graczy, rozwój servera, a poza tym myślę, że dość dobrze buduję, więc mogłabym pomóc w znacznym stopniu pomóc.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:

Na pewno rozwiąże je rozmową, aby uspokoić graczy, a broń boże używać wulgaryzmów. Gdy jednak prośby nie zadziałają, będę zmuszona użyć komendy /mute , lub /kick.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:

Posiadam

duże predyspozycje do współpracy z ludźmi, bardzo dużo się udzielam, nie kłócę się, rozwiązuje sprawy na spokojnie i mam bardzo dużo ciekawych pomysłów. Jestem z natury osobą spokojną, jednak potrafię nawiązać szybko kontakt, jestem optymistką.

Opisz swoją osobę:

Tutaj raczej skupię się na cechach charakteru.. Jestem na pewno osobą odpowiedzialną, która jak się zobowiązuje się do jakieś pracy, roboty, stara się jak najbardziej udzielać i robić to jak najlepiej. Jak mówiłam wcześniej, jestem osobą nadzwyczaj spokojną, więc kłócić się nie kłócę, tylko rozmawiam na spokojnie, jednak, gdy ktoś "przesadzi", mówiąc slangiem, potrafię pokazać, ale bez kłótni, jak powinno się zachowywać. Jestem optymistką, co można niekiedy zauważyć, dość często udzielam w konwersacjach na czacie w dodatku mam bardzo pobudzoną wyobraźnie, ale nie do granic możliwości, ponieważ byłaby to przesada. Bardzo lubię pomagać i nie sprawia mi to problemu, że się np. irytuje, czy coś. Lubię to robić. Jednak jeśli jakaś osoba będzie zadawać te samo pytanie w kółko i w kółko, bez końca - mogę się lekko podburzyć. (Gdyby taka sytuacja miałaby miejsce na serverze, dałabym kicka, aby gracz mimo moich uprzedzeń, uspokoił się).

Określ swoją dyspozycyjność:

Jak mówiłam wcześniej, w grze spędzam około 4-6h, ale jeśli nastąpiłaby potrzeba, mogłabym zostać dłużej.
    Gram w weekendy w rano od 10.00 do 16.00, lecz często, gdy grę rozpoczynam rano gram od 10.00 do niekiedy 22.00, jednak oczywiście z przerwami, które trwają ok. 40 minut.

Umotywowanie podania:

Mam nadzieję, że podanie rozpatrzone będzie pozytywnie, i dostanę się do Ekipy.
    Myślę, że mam szansę dostać się do tej grupy użytkowników :)
    Uważam, że Ekipa będzie zadowolona z mojego podania i mam sporą szansę :)

Pozdrawiam, Isalf.

Reklama
  2. Deadfox

Deadfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hej Isalf
    Podanie nie ma błędów ortograficznych ale

Nigdy nie widziałem twojego nicku na Cv​

A gdzie wersja?​

Obowiązki i komendy były chyba kopiuj i wklej​

Gdzieś już to słyszałem :D

Cóż jestem na Nie

3. Isalf

Isalf Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przepraszam, zapomniałam dodać wersji, już dodaje :)
    Wersja: 0.0.22
    W tym momencie jestem na Cv, więc możesz mnie zauważyć ;)

Pozdrawiam :)[hr]Zedytowałam i dodałam wersję do wypowiedzi, więc proszę odświeżyć stronę, umotywowania użytkownika _TheBoonie_ nie widziałam, więc jeśli przeszkadza, mogę zmienić wypowiedź, nie widziałam na prawdę podania tego użytkownika.
    Pozdrawiam
    [hr]
    Dziękuje :)[hr]Z racji tego, że większość z Was uważa, że skopiowałam tę wypowiedź innego użytkownika, moje podanie jest po edycji :)

Pozdrawiam i proszę jeszcze raz ocenić moje podanie ;)[hr]Bardzo dziękuje za ciepłe słowa Smerfetko :)
    Nie pamiętam dokładnie, twojego nicka, lecz ta sytuacja przypomniała mi się :).

Dziękuje jeszcze raz :)

4. daark_life

daark_life Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie!

Nie udzielasz się na forum.
    1.Nie widziałam twojego nicku w grze a dosyć długo grałam na serwerze pod innym nickiem.
    2.Zły temat podania.
    3.Używanie czyjejś wypowiedzi.

Umotywowanie podania wyżej:

Jeśli podanie będzie rozpatrzone pozytywnie, ekipa wzbogaci się o jedną mądrą, pomocniczą, odpowiedzialną i kreatywną osobę do grona pomocników. Nie zawiodłabym serwera.

Umotywowanie podanie _TheBonnie_:

Jeśli podanie będzie rozpatrzone pozytywnie, ekipa wzbogaci się o jedną mądrą, pomocniczą, odpowiedzialną i kreatywną osobę do grona pomocników. Nie zawiódłbym serwera.

Ps.Spróbuj za miesiąc i nie kopiuj czyjejś wypowiedzi ;)
    Edit: Dodałaś wersję. Usuwam punkt 4 ;)

5. 2000mati1

2000mati1 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj Isalf.
    Po przeczytaniu i przeanalizowaniu twojego podania doszedłem do wniosku że masz szansę . Widzę cię na serwerze jesteś kreatywna, kulturalna i sympatyczna . Często widzę jak pomagasz na serwerze i fajnie się z tobą gra. Jestem na tak.

6. daark_life

daark_life Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak dla mnie do bezczelność. Możliwe jest to, aby napisać słowo w słowo tą samą odpowiedź? Nadal jestem na nie i zdania nie zmienię.
    Dziękuję, życzę powodzenia!

7. Smerfetka

Smerfetka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie przejrzyste,
    Często widzę Ciebie na serwerach, które byłe zawarte w podaniu,
    Natomiast widzę, że zwiększyła Ci się aktywność na dwóch nowych (według mnie serwerach).
    Można Ci zaufać i przyznam się szczerze, gdy nie było pod obecnością żadnego pomocnika, moderatora, admina, byłaś ty, było to około 3 miesiące temu (to zdarzenie) i uspokoiłaś chyba to był Polaczekk czy coś w tym stylu to pomogłaś mi i nadal jestem z tego wesola!
    Bardzo mi się z tobą przyjemnie gra i mam nadzieję, że dostaniesz się do Ekipy, bo jesteś bardzo wesołą osobą i zaradną :)

Pozdrawiam Isalf i życzę POWODZENIA!
    Jestem na tak :D

Reklama
  8. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    "Bardzo dużo grasz"
    Czyli w pierwszej połowie 2016 roku powinno dać się ciebie zauważyć, tak? Niestety ja cię nie znam kompletnie.

Edytujesz podanie PO wypowiedziach.

Punkt o obowiązkach i uprawnieniach- copypaste.

Trochę sporo niepotrzebnych akapitów.

O i widzisz, cierpliwość prowadzi do świętości, a to będzie nadużycie komend.

Praktycznie zerowa aktywność na forum, odpowiadasz pod swoim własnym podaniem, czyli sztucznie nabijasz posty.

Nie polecam.

9. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Nie widziałem Cię ani razu na serwerze jak i na Forum.
    Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę