Imię: Michał. Dokładny nick w grze: Zawodowiec. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 4 godzin. Najchętniej na Survivalu, ale na inne tryby też z przyjemnością zajrze. Data urodzenia: 24 Listopada 1999r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011r. To było chyba 1.0.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około dwóch miesięcy. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i mam nadzieję, że taka sytuacja nigdy nie będzie miała miejsca. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na chwile obecną nie dostrzegłem żadnej rzeczy, która by mnie irytowała, a co dopiero, którą chciał bym zmienić. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki: -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie bugi lub zagrorzenia, które mogły by wpłynąć na nie korzyść dla serwera. Do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym dla całej Administracji, zarówno jak i dla ekipy, wykonywać starannie prace powierzone przez wymienionę osoby wyżej. Komendy: /kick nick powód Np: /kick zawodowiec netykieta -> Wyrzuca gracza z serwera. /mute nick czas Np: /mute zawodowiec 3day -> Wycisza gracza na dany czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię stawiać sobie cele, jak i zarówno czerpać z tego korzyści. Postawiłem sobie cel, i chce go spełnić. Czerpie satysfakcję z tego, gdy pomogę komuś. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw będę próbował wyznaczyć przyczynę sporu, potem spróbuje dojść do tego kto zawinił, na koniec wyznaczę karę z godnie z taryfikatorem kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, posiadam taką umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. A , więc, nazywam się Michał mam obecnie 17 lat, uczęszczam do technikum o kierunku informatycznym. Moje zainteresowania to głównie sport między innymi jazda na nartach, oraz łyżwach, ucze się szybko zarówno jak i na błędach. Ale zawsze znajdzie się, te 3 godzinki rozrywki wirtualnej, ale bez przesady żeby nie zwariować wszystko z umiarem smile. Interesuje się również nauką języków obcych między innymi Angielski, Rosyjski, Hiszpański, oraz Niemiecki, ale to tak na marginesie. Określ swoją dyspozycyjność: W dni roboczę dwie góra cztery godziny, w weekend to bez ograniczeć. Umotywowanie podania: Chciałbym spróbować czegoś innego, czegoś nowego, lepszego. Przyszedłem tu krętymi ścieżkami i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi rękami. Pozdrawiam Zawodowiec Wesołych świąt
Jestem na Nie, ze względu na to, iż jesteś czyimś multikontem. [hr]Uwierz mi. Umiem wyczuć na odległość kogoś mulciaki i to jest jeden z nich. Na pewno nie jest to nowy gracz.[hr]Podobna sytuacja była z Diarectem, tylko, że wtedy pat277 próbował na siłę wcisnąć go do ekipy jak się jeszcze lubili, a teraz za to mamy Hate_you który próbuje na siłę bronić swojego który gdyby się pogrzebało w przeszłości ma fajną kartkę. ŻAŁOSNE ZACHOWANIE.[hr]Co mają moje multikonta do multikont tej osoby? Ja od początku nie ukrywałem się w pełni, wiedziały tylko najbliższe osoby, takie które nie szmacą innych. No niestety, z dziećmi takimi jak ty nic nie zrobimy.
Jestem na TAK podanie ładne, przejrzyste, gracz bardzo sympatyczny. PS, Thunder to nie jest multikonto czyjeś [hr]Nawet jak byś miał racje to co to znaczy, że nie może kandydować ?[hr]mati, zero uzasadnienia, takie coś mogę napisać wszędzie. Pomocnik też człowiek można go poprawić, jak się pomyli, a współcześni członkowie często się mylą, nie będę tutaj wytykać palcami. Nie szukaj dziury gdzie jej nie ma.[hr]@Makashi, żałosny w tej sytuacji jesteś jedynie ty, wmawiasz komuś multikonto, a sam masz ich w pierony jak by cie ktoś nie zdemaskował to byś próbował znając ciebie udawać inną osobę. Co do sprawy, Zawodowca znam osobiście nie tylko przez internet, jest on bardzo pomocny, sympatyczny to mój ostatni post tutaj, żegnam
@Hate_You, może kandydować, chyba że namieszał w przeszłości CraftApple, to wtedy byłoby nieco gorzej. Pomyśl Sobie, że to multikonta Nazilorda, nadal uważasz, że może kandydować, z jego stałymi banami? Wątpię. PS: Dalsze pogadanki przenieście na PW, aby nie nabijać postów. Co do tematu. Jestem neutralny, twój nick wydaje mi się znajomy, i również mam podejrzenia, że możesz być mulciakiem, lecz nie mi to oceniać. Podanie napisane ładnie, estetycznie. Niestety, aktywność na serwerze - tego ocenić nie mogę, ponieważ mam błąd, przez który nie mogę wchodzić, a jeśli chodzi o aktywność na forum, to mogłoby być lepiej.
Jestem na Nie. Widziałem jak poprawiasz pomocników. Powinnieneś samemu się zająć swoją robotą nie czyjąś. Jak dla mnie ocenka wyżej jest prawidłowa.[hr]@Makashi, ma tutaj rację. Hejt_you, pewnie będzie tak samo. Będzie pan Zawiadowiec robił nic, a Hejt_you drame będzie nam robił i my nic nie wiemy. Odpuść sobie, bo będziecie potem sobie robić dramy itd. Podobne: pat277 VS Diarect...
Co do podania: Sorry my friend, nie widziałem cię ani razu na serwerze, ale na forum jesteś nieco bardziej aktywny. Twój nick kojarzy mi się z ... jakimś graczem którego wcześniej znałem, ale co do ciebie mam złe przeczucia. Podanie estetyczne, lecz spróbuj za miesiąc Niestety jestem na NIE.
Już miałem odpowiadać tak ale... Błąd ortograficzny Hehe a tu coś się przytrafiło Jednakże podanie jest ładne znam twój nick. Heh no cóż jestem na Neutral #pisanieztelefonu #pelnawersja
Sorry Ale jestem na Nie Jeszcze nigdy nie widzialem cie na serverze chociaz gram juz długo tylko na forum czasami cie widzialem bo siedze na forum czasami tak jak juz mówiłem jestem na Nie [/color]
Witaj, Ciężko nam stwierdzić czy jesteś czyimś 'mulciakiem' czy też nie. Nie chcielibyśmy wpuścić do naszych szeregów osoby, której praktycznie nie znamy. Wejdź w wolnej chwili na naszego TeamSpeaka i daj nam się poznać. Porozmawiaj również z innymi użytkownikami tak aby nikt nie miał żadnych wątpliwości. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.