MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Spectrana123, 28 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Spectrana123

Spectrana123 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Olga
    Dokładny nick w grze:Spectrana
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:przebywam około 2-4 godziny np.na kwadratowamasakra
    Data urodzenia:20.09.2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:lipiec 2010
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: maj 2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Raz na serwerze gry o Reklamę
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Aby na skywars było więcej Świtów, dawali koksy na początki surviwal.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Ma pomagać Medatorom na czcie, mówić Adminowi lub Vice adminiowi o problemach, pomaganie graczom przy komendach i innu rzeczach, być na forum aktywnym, wykonywanie dodatkowych rzeczy danych przez administratora i vice administratora.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chce pomagać ludzimom. A nie siedzieć bez czynnie i się gapić!
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Drogi Administratorze/Vice Adminitratorze!
    Chciałabym zgłosić konflikt powstały dnia(podaje dzień w którym to było)pomiędzy osobami(podaje ich nick).Proszę o sprawdzenie tego
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Hej! Mam na imie Olga. Mam lat 16. Pochodzę z Polski woj.Mazowieckiego. Jestem miłą wytrwałą nie bojącą się brunetką. Nie boję się niczego np.Creative322, Dominixator itp. Nie lubię się bić. Jak ktoś mnie wkurza to pisze mu co o tym myśle.
    Określ swoją dyspozycyjność: Codziennie wchodze na serwer. Rozmawiam z ludzmi...
    Umotywowanie podania: Nudzenie się i gapienie się w ekran. Wolenie pomagać.

Reklama
  2. Deadfox

Deadfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj Spectrana
    Najpierw cytuje :I

Chyba nie do końca zrozumiałaś pytania

Gdzie wersja?

Emm żeby było więcej świtów? Nie zmusisz człowieka do głosowania na świt a jeśli będziesz kickować w takiej sytuacji to będzie nadużycie komend

Brak komend​

O nie! Jesteśmy zgubieni. Kompletnie nie rozumiem umotywowania​

Bonusy:
    -Miałaś bana
    -Błędy w podaniu

Jestem na NIE

3. daark_life

daark_life Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE! :(
    Podanie jest strasznie napisane, zawiera błędy w nazwach jak i błędy ortograficzne. W podaniu zamieszczona jest REKLAMA INNEGO SERWER co już skreśla Cię z listy (to moja opinia).

Pkt.3
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:

przebywam około 2-4 godziny np.na kwadratowamasakra.

Nie zrozumiałaś pytania ewidentnie.

Pkt.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:

lipiec 2010

Nie podałaś wersji gry.

Pkt.9
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

Ma pomagać Medatorom na czcie, mówić Adminowi lub Vice adminiowi o problemach, pomaganie graczom przy komendach i innu rzeczach, być na forum aktywnym, wykonywanie dodatkowych rzeczy danych przez administratora i vice administratora.

Nie wymieniłaś komend pomocnika.

Pkt.11
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:

Drogi Administratorze/Vice Adminitratorze!
    Chciałabym zgłosić konflikt powstały dnia(podaje dzień w którym to było)pomiędzy osobami(podaje ich nick).Proszę o sprawdzenie tego

To ty masz być od rozwiązania problemu o ile to możliwe, a nie osoba z wyższą rangą.

Pkt.13/15

Tymi punktami w ogóle mnie do siebie nie przekonałaś.

Niestety jestem na nie. Życzę powodzenia. :)

4. Dragon

Dragon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie

1. co do podania ciężko mi się je czytało.

2. coś mi się nie wydaje, że masz tyle lat.

3. nigdy cie niewidzaiłem na serverze, a konto na forum stworzyłaś w czoraj.

5. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Spectrano,
    przykro mi, ale jestem na NIE.
    W podaniu było dużo licznych błędów. Wątpię również, że masz 16 lat, a w podaniu nie wolno kłamać. Twojej polityki dotyczącej załagadzania konfliktów pomiędzy graczami zwyczajnie nie rozumiem. Pomocnik sam musi rozwiązywać takie problemy i nie może zwracać się z nimi do rang wyższych. Poza tym wydaje mi się, że Ty wcześniej podanie już pisałaś i popełniłaś w tamtym podaniu podobne błędy jakie są w tym. Na dodatek nie posłuchałaś zalecenia osoby sprawdzającej podania; zapoznania się z regulaminem.

6. SuperProo

SuperProo Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No niestety na nie:
    - Podanie nie estetyczne, mało czytelne
    - Z treści podania, też stwierdzam, że nie bardzo się nadajesz na tę funkcję

7. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Podanie jest mało czytelne, wszystko się zlewa. W wielu miejscach popełniłaś błędy, widać, że nieprzeczytałaś swojego podania. Poświęć trochę czasu, nie spiesz się tak z kandydaturą.
    Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę