Imię:Olga Dokładny nick w grze:Spectrana Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzebywam około 2-4 godziny np.na kwadratowamasakra Data urodzenia:20.09.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:lipiec 2010 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: maj 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Raz na serwerze gry o Reklamę Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Aby na skywars było więcej Świtów, dawali koksy na początki surviwal. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Ma pomagać Medatorom na czcie, mówić Adminowi lub Vice adminiowi o problemach, pomaganie graczom przy komendach i innu rzeczach, być na forum aktywnym, wykonywanie dodatkowych rzeczy danych przez administratora i vice administratora. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chce pomagać ludzimom. A nie siedzieć bez czynnie i się gapić! W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyrogi Administratorze/Vice Adminitratorze! Chciałabym zgłosić konflikt powstały dnia(podaje dzień w którym to było)pomiędzy osobami(podaje ich nick).Proszę o sprawdzenie tego Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Hej! Mam na imie Olga. Mam lat 16. Pochodzę z Polski woj.Mazowieckiego. Jestem miłą wytrwałą nie bojącą się brunetką. Nie boję się niczego np.Creative322, Dominixator itp. Nie lubię się bić. Jak ktoś mnie wkurza to pisze mu co o tym myśle. Określ swoją dyspozycyjność: Codziennie wchodze na serwer. Rozmawiam z ludzmi... Umotywowanie podania: Nudzenie się i gapienie się w ekran. Wolenie pomagać.
Witaj Spectrana Najpierw cytuje :I Chyba nie do końca zrozumiałaś pytania Gdzie wersja? Emm żeby było więcej świtów? Nie zmusisz człowieka do głosowania na świt a jeśli będziesz kickować w takiej sytuacji to będzie nadużycie komend Brak komend O nie! Jesteśmy zgubieni. Kompletnie nie rozumiem umotywowania Bonusy: -Miałaś bana -Błędy w podaniu Jestem na NIE
Jestem na NIE! Podanie jest strasznie napisane, zawiera błędy w nazwach jak i błędy ortograficzne. W podaniu zamieszczona jest REKLAMA INNEGO SERWER co już skreśla Cię z listy (to moja opinia). Pkt.3 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: przebywam około 2-4 godziny np.na kwadratowamasakra. Nie zrozumiałaś pytania ewidentnie. Pkt.5 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2010 Nie podałaś wersji gry. Pkt.9 Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Ma pomagać Medatorom na czcie, mówić Adminowi lub Vice adminiowi o problemach, pomaganie graczom przy komendach i innu rzeczach, być na forum aktywnym, wykonywanie dodatkowych rzeczy danych przez administratora i vice administratora. Nie wymieniłaś komend pomocnika. Pkt.11 W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Drogi Administratorze/Vice Adminitratorze! Chciałabym zgłosić konflikt powstały dnia(podaje dzień w którym to było)pomiędzy osobami(podaje ich nick).Proszę o sprawdzenie tego To ty masz być od rozwiązania problemu o ile to możliwe, a nie osoba z wyższą rangą. Pkt.13/15 Tymi punktami w ogóle mnie do siebie nie przekonałaś. Niestety jestem na nie. Życzę powodzenia.
Jestem na nie 1. co do podania ciężko mi się je czytało. 2. coś mi się nie wydaje, że masz tyle lat. 3. nigdy cie niewidzaiłem na serverze, a konto na forum stworzyłaś w czoraj.
Spectrano, przykro mi, ale jestem na NIE. W podaniu było dużo licznych błędów. Wątpię również, że masz 16 lat, a w podaniu nie wolno kłamać. Twojej polityki dotyczącej załagadzania konfliktów pomiędzy graczami zwyczajnie nie rozumiem. Pomocnik sam musi rozwiązywać takie problemy i nie może zwracać się z nimi do rang wyższych. Poza tym wydaje mi się, że Ty wcześniej podanie już pisałaś i popełniłaś w tamtym podaniu podobne błędy jakie są w tym. Na dodatek nie posłuchałaś zalecenia osoby sprawdzającej podania; zapoznania się z regulaminem.
No niestety na nie: - Podanie nie estetyczne, mało czytelne - Z treści podania, też stwierdzam, że nie bardzo się nadajesz na tę funkcję
Witaj, Podanie jest mało czytelne, wszystko się zlewa. W wielu miejscach popełniłaś błędy, widać, że nieprzeczytałaś swojego podania. Poświęć trochę czasu, nie spiesz się tak z kandydaturą. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.