MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

podanie antexol

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika antexolone, 1 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. antexolone

antexolone Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Antek
    Dokładny nick w grze: antexol
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival 3h
    Data urodzenia: 10.18.2003r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012 wersji nie pamiętam
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015 rok wersji nie pamiętam
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Serwer ten jest fajny… ale nowe tryby pokazują, że tylko surviwal i Creativ mają szansę przetrwania.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: pomocnik powinien przede wszystkim pomagać nowym i stałym graczom oraz musi utrzymywać porządek na czacie. Posiada dostęp do komend takich jak /mute nick czas oraz /kick nick
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Wróciłem do tego serwera i zobaczyłem, że chce mi się na nim grać i nie wiem co bym bez niego zrobił. W godzinach mojego ‘’gejmingowania’’ nie ma pomocników, a czat jest zaśmiecany spamem i przekleństwami.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Oczywiście wyjaśnię obu stronom, że ta sytuacja jest bez sensu i powiem, że powinni wpisać /ignore nick po to, aby już nie spamić na czacie.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam, a mianowicie często w szkole robimy projekty po 4 osoby.
    Opisz swoją osobę: Więc jestem… to ja, dużo osób mnie zna lubimy się bądź nie. Lubię grać w siatkówkę. Kocham również grać na komputerze, ale aż tak nie przesadzam. Dla osób szanujących mnie jestem miły, a dla lekceważących staram się zachować kulturalność. Chodzę do 1 gimnazjum i cieszę się z życia.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem prawie we wszystkie dni tygodnia szczególnie w szósty dzień, ale nie ma mnie tylko w środy i piątki.
    Umotywowanie podania: Byłem kiedyś pomocnikiem spisywałem się na tej posadzie, ale miałem nagły wyjazd, nie mając czasu zapominając o ca pojechałem bez słowa na dwa tygodnie. Chcę znowu nim być, ponieważ chcę czyścić czat w godzinach mojego grania.

Proszę o uchylenie punktu a ze strony 9. Ekipa i Administracja.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na tak. Fajne podanie, miły na serwerze, pomaga.
    Powodzenia.
    [hr]
    Halo, a gdzie prośba o uchylenie punktu a?
    [hr]
    On się jeszcze pyta, o co chodzi z punktem a na pw...

3. antexolone

antexolone Użytkownik

Docenione treści:
    0
  4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Jestem na NIE, potym jak zostałeś zdegradowany, wszedłeś na serwer i zacząłeś wyzywać, więcej widze za czacie jak się kłócisz niż pomagasz, wybacz, lubie cie ale, nie ma faworyzacji.

5. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Jak Ty zostałeś pomocnikiem jak Ty wogule regulaminu nie znasz.
    A wracając do sprawy;
    1. Masz zaledwie 6 postów, na NIE

Na serwerze widzę Cię od chyba 3 dni a ostatnio gram często i nie widzę żebyś pomagał, na NIE

Byłeś Pomocnikiem na TAK

Podanie nawet ładne, na TAK

Na tę chwilę jestem na NEUTRAL

6. antexolone

antexolone Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widocznie się mijamy
    [hr]
    to było dawno, bardzo dawno, a poza tym składam to podanie, ponieważ sam wiesz jak jest na ca w niektórych godzinach niema nikogo

7. karcia

karcia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE. musisz zwiększyć aktywność na forum i pomagać graczom na serwerze.

Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji o możliwości dopuszczenia kandydatury powracającego Pomocnika.
    Maksymalny czas oczekiwania na wynik głosowania 24 godziny od teraz.

9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Uprzejmie informuję, iż Administracja w niejawnym głosowaniu nie zdecydowała się na uchylenie wspomnianego punktu Regulaminu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę