ThreeEyedMaster ThreeEyedMaster - UID +TYKXkRBSQNU4ZBAzHbhEzR+aPI= 17.01.01 15:36:36 DowodyDziś gdy wszedłem na TS o godzinie ~15:36 okazało się, że na TS jest już ktoś z nickiem ThreeEyedMaster. W żadnym wypadku nie było to moje multikonto. UID tego użytkownika to +TYKXkRBSQNU4ZBAzHbhEzR+aPI= . Proszę o wymierzenie adekwatnej kary. Wiadomo, że #KrólowaMożeByćTylkoJedna
Pewnie pat na multikoncie! Degrad się należy! [hr] Nie wystarczy mu wpierniczanie się na chama na kanały jeszcze się podszywa aby poczuć się lepszym!
Google, błagam Cie, bo ja nie mam co robić. Gdy zobaczyłem ten nick wszedłem na kanał aby posłuchać głosu, niestety nikt się nie odezwał. Napisałem do ThreeEyedMaster na GG w celach weryfikacji. Po paru sekundach prawdziwy ThreeEyedMaster wszedł na ts, gdy to usłyszałem, automatycznie wykopałem podszywkę, aby Three mógł wrócić na swój nick. "<15:36:25> "[ThreeEyedMaster] ThreeEyedMaster1" połączono z kanałem "3. Trzeci kanał" <15:36:32> "ThreeEyedMaster" został wykopany z serwera "!« ραт277 »!" przez (Nick)"