MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Ub Iron_Man

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika _lagozaur_, 2 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Docenione treści:
    63
    1.Nick z gry: Iron_Man
    2. Data otrzymania bana: 02.01.2017
    3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Cheaty PvP
    4. Dlaczego miałbym dostać UB?:
    Witam, czemu chciałbym UB? To jest dobre pytanie. Dostałem go niesłusznie, (nawet bez dowodów!) przez nie jaką Noragiri (pół godz. po walkach, turnieju). Walki były nagrywane, był obecny ThreeEyedMaster, Luckluckly10 i wymiemiona wyżej. Wiec jak dostałem niby bana za aurę :D to pokaz mi (Noragiri) filmik, który pokazuje gdzie uzywam jakiś wspomagaczy ;)
    Ladavi i inni gracze, którzy tam byli mogą sie wypowiedziec na mój temat. Czuje ze iż zabiłem Ladaviego i resztę graczy udając sie na 1st. Zostałem wrobiony. Z innego punktu patrząc po co bym ryzykował używając cheatów przy administracji LOL. Chce filmik, który nagrywali organizatorzy i tam można wypatrzec moje walki. Wiec jak macie dowód ze dostałem bana słusznie to chce go zobaczyć. Nie mówcie mi ze nie macie dowodów tylko odrazu tak zbanowaliscie. Jeśli bym miał cheaty to czemu nie dostałem bana od razu, tylko dopiero kupe czasu po turnieju ;). Z góry dziękuję i czekam na pomyślne rozpatrzenie sprawy.
    Pozdrawiam Iron_Man

Reklama
  2. Areex

Areex Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Iron_man powinien dostac ub ja tam bylem i sie klepal fer.

3. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Zauważyliśmy że coś nie gra w czasie samej walki. Po ponownym obejrzeniu (13 min) i konsultacji z innymi członkami ekipy stwierdziliśmy obecność wspomagaczy. Z powodu tego że cała weryfikacja zajęła sporo czasu nie został przerwany turniej . Kilku graczy na /msg także o tym pisało.
    Dowody zostały dostarczone do administracji wyższej.
    Prośba odrzucona.
    Edit : Jestem facetem.

4. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Docenione treści:
    63
    Wiec rządam dowodu na mnie tutaj ;). Pogodze się z losem jak dostane dowód iż je mam. Jak nie pokazecie dowodu to można stwierdzić, że to najczyszcze wrobienie gracza lub nie znajomość. Niech sie ktoś inny wypowie z Administracji co tam był i sam ladavi. Pozdr
    #edit: ladavi miałem 6 setów wiec dlatego może cie pokonałem przy czym 2 sety 4/4/3 przy czym każdy gracz dawał mi mniejsze obrażenia !
    [hr]
    Wiec może tu sie pomyliliscie, iż myslicie czemu tak malo serc mi brał każdy. Miałem 2 sety 4/4/3 (niewierzycie to zajrzyjcie mi w EQ.) A jak nie chodzi o to to powiedzcie, jaki konkretny czit u mnie zauwazyliscie? Proszę o ponowne rozpatrzenie z tym moim dowodem na kolejna rzecz, iz nie mam chitów.

5. Areex

Areex Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Po 1 gracz iron_man nie powinien dostac bana poniewaz ten mod co go zbanowal to go wogole nie bylo podczas turnieju pvp. Mod wszedl dopiero na ostatnia walke. Po 2 dlaczego ban jest po 2 gdzinach po rozgrywce?

6. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Areex Byłem od 18.30
    Antyknock - https://youtube.com/watch?v=faj0WCcxXzg&feature=youtu.be

7. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Nie no to są trochę kpiny, Iron i czity? Jak on nawet nie wie co to jest. Tak jak napisal i tu moze miec racje. Dzieki setom 4/4/3 mógl wygrac turniej i nawet dostawac takie małe obrażenia. Jesli banujecie to byscie pokazali przynajmniej ten dowód.
    #Edit AntyKnock? :D raczej lagi, które kazdy miał
    [hr]
    + ten gracz mial zapewnie miecz bez odrzutu.
    Dla mnie taki jeden mały urywek jest niewystarczajacy. Lag + miecz bez odrzutu = efekt antyknocka. Za mały urywek by stwierdzic tam tk czit

Reklama
  8. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    No pięknie Noraigri (Dziwny nick jeśli jesteś chłopakiem)
    Należy się degred i to tyle na mnie ;) Dostał bana bo zabił Pomocnika weź sobie nie rób jaj ok? :*

9. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Ja tylko moge dodac, iz zawodnik jest nie winny, wszystko za sprawą pomyłki admin. gdyż przez lagi i miecz bez odrzutu gracz dostal tylko nie slusznie bana. Szkoda ze nie którzy dostaja takie bany za nic i od dzis kazda walke bede sobie nagrywal, gdyby na mnie tez takie coś kiedys polecialo. Kazdy dobrze wie ze Iron jest czysty juz od ponad 3 edycji i by nie ryzykowal banem na swoje konto, kiedy mc sprawia mu radość.
    Ps: Iron - po banie zainstaluj sobie nagrywanie gdy dostaniesz znów nie słusznego bana przez lagi.. Pozdr RR

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  10. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    R_A_P_E_R, nie mam nic do ciebie, i nie chcę mieć, ale nie broń tutaj nikogo na siłę, NoraGiri obserwował całą walkę od początku konkursu, nic dziwnego, że nie dostałeś bana z miejsca, nie jest łatwo ogarnąć czat i patrzeć uważnie w tym samym czasie na wasza walkę. Po kolejnej analizie, coś śmierdziało, już nie wspomnę o tym, że od samego rozpoczęcia się "klepy" coś mi nie grało, ale nie chciałem nic pisać bo wiem jaka by była wasza reakcja.
    Nie mnie tu oceniać, nie mam nic do ciebie Iron_Man, ale jak dla mnie czysta walka to nie była z twojej strony. A co do ciebie Gallus to nie pogrążaj się już tak, nie strasz nikogo tutaj degradem, Nora wykonał tylko swój obowiązek, tyle z mojej strony.

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Pozwólcie, że wyjaśnię sytuację w sposób jednoznaczny.

1. Zaistniała sytuacja PvP, którą nagrano z perspektywy pierwszej osoby.

2. Turniej obserwował Noragiri, do Niego zostało przesłane zgłoszenie z załączonym filmikiem.

3. Noragiri skonsultował podjął decyzję, ale skonsultował ją z dość szerokim gronem E&A.

4. Noragiri opublikował decyzję na forum, jednocześnie nadając karę na serwerze.

5. Iron_Man odwołał się od tej decyzji (w tym wątku).

6. Noragiri ponownie skonsultował sprawę, wskazując konkretne sytuacje w filmiku. Podjął decyzję w sprawie odwołania.

I w tym momencie kończy się sprawa. Nie ma czegoś takiego jak odwoływanie się wyżej do Administracji, zwłaszcza gdy decyzja została wcześniej skonsultowana z nią.

Rozumiem zdenerwowanie, emocje, podejrzliwość ale sprawa jest zamknięta.

Jedyne co mogę zrobić to poprosić Noragiri o zastanowienie się czy 14 dniowy wymiar kary był konieczny. I przypomnieć wszystkim, iż Taryfikator Kar przewiduje karę "maksymalnie do 14 dni".

Mam nadzieję, że zobaczymy się jeszcze na serwerze.

PS. Podczas samej walki mnie już nie było, lucklucky10 mnie niejako zmienił, byłem tylko do Ladavi vs milionerzulicy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę