1. Nick w grze: Risentgard 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Swiezaczek 3. Serwer: (np. survival/creative) sv 4. Przybliżona data: 05.01 2017 5. Opis wykroczenia: Gracz złamał regulamin 6. Dowody: [attachment=1091]
Nie ośmieszaj się. Tylko _TheBonnie_ napisał propozycje do regulaminu, która nie została wprowadzona... Podałbyś nam ten punkt?
Kolego, znasz regulamin na pamięć? Ja tu nie widzę żeby Swiezacek złamał regulamin. Jak dla mnie sprawa do zamknięcia.
To co kojarze, to zabronione są wtedy, kiedy używasz ich w dużych ilosciach naraz i lagujesz w ten sposób serwer(tak ktos wspominał ;d).
Paragraf 9. Paragraf 13. Nic o fajerwerkach nie ma, tak samo jak nie było nic o miksturach, kiedy z mojej inicjatywy pojawił się nagle ban za rzucanie mikstur, kiedy możliwość ich używania nie było błędem, a teoretycznie zbliżona była do wspomnianych części regulaminu. Zanim zaczniesz innym wytykać nieznajomość regulaminu, sam się z nim uważnie zapoznaj. Btw, zły nick w skardze.
Boże..., zostawcie Karolka w spokoju, on jest taki biedny. Siedzi w szpitalu i umiera, wy po nim jeszcze jeździcie w Majnkraftach...