Czy istnieje możliwość odczytywania historii PrywatnychWiadomości wysłanych przez siebie do innych Użytkowników TS ? Coś na wzór archiwum, dotyczących czatu na kanale, które jest automatycznie przywoływane gdy ponownie połączymy się z danym kanałem. Nie znalazłem takiej opcji w TS, ale może coś przeoczyłem. Możecie mi taką wskazać ? Internety podpowiadają, iż trzeba zainstalować prosty plugin. Jeśli to jedyne rozwiązanie to czy mogę liczyć na pomoc ? #TydzieńZTS
Ja zainstalowałem ten plugin na archiwum czatu, i działa. Dzisiaj jak się spotkamy na ts3 to zarzucę linka. Odpowiadając na pytanie: Tak, możesz na to liczyć, i według mnie to jest jedyne rozwiązanie
Jednak jest inny sposób Appdata -> Roaming -> TS3Client -> chats. Polecam posortować zanim zaczniecie w tym folderze czegokolwiek szukać. Ta lokalizacja jest domyślna dla TeamSpeak3,i większość powinna tam mieć te pliki. #Mobile #TydzieńZTs3ThreeEyedMaster.
Instaluję. Uruchamiam TS3 i panelu wtyczek widzę taki komunikat :\ Znalezione w necie rozwiązanie problemu, poprzez odznaczenie i ponowne zaznaczenie TS3 Contr.. nie pomaga