Witam, miałbym pewne pytanie, czy dało by rade usunąć pewien home, gracza Szyszka12345, ponieważ zrobił home w miejscu którego na 95% nie używa, i tylko się tam marnuje, przynajmniej tak to wygląda a chciałem postawić tam moja 3 działkę, występuje to na pewnej górze a ja uwielbiam robić domki na szczytach , wiec proszę o zobaczenie kiedy ostatnio był on używany i czy gracz wgl jeszcze gra, bo jeżeli dało by rade usunąć tego home to byłbym bardzo wdzięczny.
Witaj Zenti Na początku spytam się czy chodzi o /sethome czy o działkę. Każdy gracz może ustawić sobie /sethome gdzie tylko chce i Administracja nie może tego usunąć. Jeżeli sprawa dotyczy bloka dźwiękowego to : - jeżeli Szyszka nie logował się przez długi czas ok 20 dni to zgłoś to do Supportu -jeżeli sprawa dotyczy tego że Szyszka postawił tam cuboid a wogule na niego nie wchodzi to nie pozostaje nic innego niż poprosić go o zniszczenie tego cuboida. W przeciwnym razie musisz znaleźć inną górę Mam nadzieje że jakoś pomogłem Panstachu321 Ps. Mam homa w typowym lodowo-zimowo-górzystym klimacie to mogę Cię tam tepnąć
Witaj, Poprawię kolegę wyżej; Usuwane są jedynie te działki, które: Zostaną zgłoszone na Support. Należą do użytkowników nielogujących się przez ponad 21 dni.