MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] Iron_Man

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Ladavi, 11 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    1. Nick w grze: Ladavi
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Iron_Man
    3. Serwer: (np. survival/creative) sv
    4. Przybliżona data: 11.01.2017
    5. Opis wykroczenia: antyknock
    6. Dowody:

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2LVVDdgsJdg&feature=youtu.be[/video]

początek około 0:30 w lawie.
    Proszę też gracza Carlag o wskazanie w dokumentacji gry lub gdziekolwiek wzmianki o tym, że knock/punch nie działa w lawie.
    [hr]
    kacper_er,
    a wiesz, że każdy cheat można zbindować na przycisk?

Reklama
  2. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Serio xdd Ladavi nie wierze w cb ;D
    Jak mozna zauwazyc, to w 30 sek. go niby strzelał z łuku ;P to zobaczcie pare sek pózniej xDDDDD. A co niby widac? Carlaga za plecami Irona ;> I to nawet slepy zauwazy;)
    Niby antykncok, ale mozna zauwazyc, że Irona z drugiej strony blokuje Carlag ;)). Carlag w tej chwili, tak jakby blokował Irona i równiez go wpycha, przez co nie mógł byc wypchniety na zewnatrz a został tak jakby zakleszczony. A jak wiadomo 2 naraz sie nie wypchnie i to jeszcze jk ktos go pcha w druga strone xd lel. Jeszcze moge dodac, iz ja tez z drugiej strony strzelałem z łuku wiec
    łuk + ciało Carlaga --> Iron <--- Ladavi

#ojSłaboLadavixD
    ps: chce sie pozbyc na sile kogos, kto jest lepszy od niego i szuka wszystkich dostepnych sytuacji ;)

==========
    I jeszcze co najciekawsze ;D
    Po co Iron mialby wł. antyknocka na 1/2 sek? lol, bo jak widze to tylko tam niby uzył xdddd[hr]Najlepsze jest to ( i sobie zobaczcie, jak ladavi chce wrobic Irona xd) całą walke tylko na niego poswieca i tylko na niego idzie,gdyż chce ujac jakiegos znów u Irona laga albo cos innego xD. Wgl nie widac ze chcial ujac wiecej tego <antyknocka> xdd. Tylko szkoda ze juz takiej sytuacji, która wpadła w 30 sek. sie nie przytrafiła ;))))
    #WrabianieJestPodłe lel[hr]To co wiem to za wrabianie jest ban ?

oj Ironek ;c
    https://zapodaj.net/c6a68851a7030.png.html[hr]Boże, jaki żal. Gdy był do góry to zapewnie było tak jk napisalem wzwyż. Gdy upadał i jadł niby tego koxa <refa, nie koxa lel> to widac ze mu zlagowało, gdyz jadł go z 5 sek? Mozna równiez zauwazyc, jak mu laguje (teraz cały czas sie odnosze do sytuacji, gdy spływa w dól>.
    + Ladavi cwaniaczek, ma 2 miecze ;) 1 z odrzutem, 2 bez. W tej sytuacji waliles caly czas bez odrzutu.. Wiec i tak słabiutko, by pokazac tu cos?
    - Wł. sb antyknocka na 1 sek. (Iron~ A walic, co mi tam ;) włącze sobie teraz na 1 sek. antyknocka xddd)
    #NieumiszPrzegrywacToPoCoSieZakladasz.

3. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Tylko szkoda że nie pokazałeś enchantów na łuku (pewnie nie miałeś uderzenia) dla mnie nie wystarczające dowody

Ps. Po co mu haxy jeśli ma Premium (jak to się mówi pieniądze nie spadają z nieba)[hr]Za wrabianie jest ban ;) Tyle ode mnie[hr]Będzie degredzik (Gratulacje). Jakbyś się upierał że ma haxy to jest jedno pytanie, jak szybko by je wyłączył?[hr]Ladavi niewiem, ale czy głupi 12-latek może zbindować haxy? Nie jesteśmy informatykami (a wręcz amatorami)[hr]Mychaty, i co że by był nawet poza lawą? By go z łuku niszczył... Pomyśl o zakupie ,,Dupobólu" :)

4. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Docenione treści:
    63
    Tak to wspomniał R_A_P_E_R nic dodac nic ując. To ze chcesz mnie juz wrobic 2 raz jest juz z twojej strony smieszne. Kazdy wie ze codziennie dedasz prze zemnie i za to chcesz sie mscic. Jedyne co moge powiedziec, to jestes załosny ;d
    1. zaraz po tym incydencie< jk wiem to chitów nie da sie wył. w pare sek, tym bardziej iż zanim bys je wył. ( to nie masz wtedy widoku na ekran bo musisz je jakos wył.? Nwm jak sie wyl. gdyz nawet takiego swinstwa, nigdy nie zainstalowałbym.
    https://zapodaj.net/94992d222e9fc.png.html
    2. https://zapodaj.net/326df6cdd6b1d.png.html
    3. https://zapodaj.net/49076bb363540.png.html
    Same ss, gdyz nie pomyslalem by nagrywac...

5. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    1. Wcale nie da się wyłączyć overlaya w sekundę :D :D :D
    2. W co niby wrabiam? To, że napisałem skargę to nie znaczy, że kogoś wrabiam, jest anty to wstawiam. Skoro według regulaminu:
    3. Komentarz w stylu "nie wiadomo czy miał puncha na łuku jest śmieszny, bo gdy biłem mieczem również nie można było go przesunąć, a w późniejszej fazie walki widać, że miałem na nick knockback'a.
    4. Tekst w stylu "strzelałem do niego i dlatego się nie ruszał" jest równie śmieszny jak Wasza argumentacja, widać, że kręcicie.
    5. "Od 30 sekundy" to znaczy od 30 sekundy, a nie w 30 sekundzie #polszajęzyktrudnajęzyk.
    6. Tak jak kacper_ek pisał, kacperku drogi, WSZYSTKO da się zbindować, ukrycie overlaya od cheatów również.
    7. Gracz ten już był karany za bardzo widocznego antyknocka, więc się nie zdziwiłem.
    8. "odpalić na 1/2 sekundy antyknocka" No po co? Nie wiem, spytaj go, pływał normalnie, ruszał się normalnie, więc nie wiem po co by miał cokolwiek odpalić.
    9. Jeszcze nie widziałem, aby ktoś na lagu normalnie sobie jadł koxa i poruszał się #iksde.
    10. To, że ktoś ma Premium nie oznacza Gallus, że jest ponad prawem.

#dekalog

edit:
    Nie no bez przesady, to nie jest trudne ani nie wymaga specjalistycznej wiedzy.

6. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    A czy wy wiecie, że jest różnica pomiędzy celowym wrabianiem a błędną obserwacją? Weźcie to pod uwagę, zanim zaczniecie spam o zwolnieniu ze stanowiska.

7. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Błagam was ludzie zbindować klawisz to nawet za przeproszeniem debil umie. Co do skargii, 0.40 Anti-Knockback jak nic, co to ma do rzeczy, że tam stał carlag, przeleciał by przez niego, a nie zadziałałby jak tarcza.

#PisaneZTelefonu

Reklama
  8. _lagozaur_

Docenione treści:
    63
    Bo nie mam co robić żeby na sekunde włączyć sobie antyknocka xd

9. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Tutaj też nie było AntiKnockBack'a?

KLIKNIJ

Po co wypowiadacie się w sprawie wspomagaczy skoro nawet nie umiecie ich prawidłowo rozróżnić, ani poprawnie napisać?

10. milionerzulicy

milionerzulicy Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jak dla mnie to nie jest zbytnio możliwe . Iron jest czysty wedlug mnie :)

11. MartiXD23

MartiXD23 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To jest śmieszne, Iron jest według mnie czysty po co miałby na kilka sekund włączyć antyknocka? :D

12. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Po to włączać AntiKnockBack, żeby przejść przez lawę i nie zostać wypchnięty za pomocą strzał z łuku lub miecza...

Tępe dzieci..

13. _lagozaur_

Docenione treści:
    63
    Przegladalem ta akcje kilka razy i sobie przypominał,że w tam tej chwili mnie zlagowalo. Jak to udowodnić? Gdy juz splywalem w dół widać gołym okiem jak próbuje cały czas zjeść refa. Jak widać próbuje go dość długo zjesc i jedyne co moglem wtedy to z ledwoscia sie odwrócić. Nawet gdy ladavi juz pisał "Iron, ładny anty." i sie tam klepal, w tle można zauważyć,ze CAŁY CZAS stoję w tej lawie, co świadczy ze seriio wtedy miałem laga.

14. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Decyzję w tej sprawie podejmie Moderator lukiasfalt.
    Prosimy o cierpliwość.

15. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Gracz został zbanowany.

• Burak Burak x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę