MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Kitesska, 13 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kitesska

Kitesska Gość

Nick - Kitesska

Wiek - 11 lat.

Ile spędzasz czasu na serwerze TS3? : Staram się wchodzić na MC Systematycznie, ale ze względu na moje życie prywatne nie zawsze zdarza mi się to robić codziennie.

Czy grasz na serwerach craftapple.pl: : Tak. Najczęściej gram na creativie.

Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: : Od około dwóch lat. Pokazała mi go moja przyjaciółka i od tej pory razem gramy właśnie na tym serwerze. Najczęściej zdarza nam się grać na survivalu oraz na creativie.

Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: : Nie nigdy nie byłam banowana ani karana. Nie posługuję się chatem publicznym. Zazwyczaj używam go do reklamowania swojej działki na creativie.

Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: : Niestety nie za bardzo.. Ale szybko się uczę.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: : Niestety nie.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: : Jestem osobą dość kreatywną. Uwielbiam grać w gry. Można do nich zaliczyć MineCrafta oraz The Sims czy też GTA które dostanę niedługo. Pomimo mojego wieku jednak dużo czasu spędzam na internecie. Najczęściej oglądając filmiki na YouTube lub pisząc na Facebooku.

Dlaczego Ty: : Chciałabym zostać Pomocnikiem ze względu na zachowanie poszczególnych graczy. Wiele jest takich osób, z którymi się spotkałam w swoim życiu. Są też osoby ,,Zalewacze którzy nakłaniają innych graczy do dodania, po czym zalewają działkę i niszczą budowle na niej zawarte posługując się wiaderkiem wody. Jest to dla mnie bardzo przykre, ponieważ ofiara musiała poświęcić swój czas, aby tak ślicznie swoją działkę zagospodarować. Ale jednak wszytko zostało zniszczone. Z chęcią zapobiegałabym takim sytuacjom. Jednak na początku wolałabym wysłuchać obu stron. Później wyciągnąć wnioski i wymierzyć karę. Nie należy oceniać pochopnie. Ponieważ niewinna osoba może mówić prawdę. Jeżeli chodzi o banowanie innych, to tylko w przypadku : Spamu, Niszczenia cudzego mienia, używaniu słów obraźliwych i erotycznych wobec innych graczy. Wolałabym, aby takie osoby zostały ukarane wyciszeniem lub wykopaniem z Creative czy innego serwera. Serwer ten ma umilać grę innym, i zachęcać ich większość do udziału w rozgrywce.. To jest tylko moje zdanie na ten temat.

Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3:
    : Na pewno pomagałabym w ogarnianiu wszystkich usterek oraz problemów technicznych na serwerze. Mogłabym pomóc w wielu kwestiach.

Czy Przeczytałeś regulamin? : : Tak. Zapoznałam się z regulaminem i zatwierdzam wszystkie zastrzeżenia i warunki obowiązujące na CraftApple. [/font][/color]

Reklama
  2. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Podanie złożyłaś nie w tym dziale co trzeba.

3. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Czytając to nie wiem czy to podanie na pomocnika ts3 czy jednak podanie na pomocnika mc ze wzorem na pomocnika ts3.
    Jeśli to pierwsze to zły wzór.
    Jeśli to drugie to chyba pomyłka, bo nie wyobrażam sobie zalewania działek na teamspeaku.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę