MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] EseY

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika EseY, 14 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. EseY

EseY Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: EseY
    2.Data otrzymania bana: 14.01.2017
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Zmień skina... -_-
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Tego szajsu chyba tłumaczyć nie muszę... Nie wiem jakim cudem osoba banująca (czyt. dziecko) dostało się do ekipy...

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Zapewniam Ciebie kolegi nazisto iż Three ukończył gimnazjum.
    Byłeś upominany wielokrotnie, aby zmienić skina.

Ty dostałeś tylko perma, więc nie przesadzaj.

3. EseY

EseY Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mój temat został zamknięty, dlatego piszę ponownie.

Kiedy dostałem ostrzeżenie w postaci kick'a zmieniłem skina, tylko żeby to zobaczyć trzeba zresetować minecrafta aby baza skinów została wczytana... A że miałem mute nie mogłem się nawet odezwać i zarobiłem ponownego kicka a później bana...

4. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Dostałeś 2 razy kicka, i musiałeś wejść ponownie na serwer. Jak mogłeś to przegapić? o_O
    Jeśli próbujesz się mijać z prawdą, to jest coś takiego jak LOGI serwera.

5. EseY

EseY Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Co przegapić? Sprawdź sobie logi mądralo. (choć nie wiem co one tutaj mają do rzeczy...)

Dostałem kicka, zmieniłem skina i dołączyłem ponownie do gry.
    Ale, że Pan "banujący" nie zrestartował minecrafta przed nadaniem banicji to i baza skinów (z moim zmienionym skinem) po prostu mu się nie zaktualizowała... I cały czas widział tego samego skina za którego dostawałem kick'a.

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Wycieczki osobiste pominę, bo nie każdy potrafi panować nad emocjami, od razu przejdę do meritum.

Zmiana skinów nie działa na CraftApple w opisany przez Ciebie sposób. Czego przykładem jest cała rzesza Graczy Creative, którzy co chwilę zmieniają skiny w ramach przeróżnych zabaw w odgrywanie różnorakich ról.

Z takim nastawieniem nie masz szans na przychylne rozpatrzenie sprawy. Zastanów się nad swoją postawą. Przemyśl to sobie i jeśli nadal będziesz chciał grać na serwerach Sieci CraftApple to powtórz prośbę w lutym. W dodatku ja przeteleportowałem się do Ciebie dopiero po tym jak wróciłeś na serwer po pierwszym kicku. I widziałem wąsatego pana z mazem na plecach. Jak miał On mi się wcześniej załadować skoro Cie uprzednio nie widziałem ?

Prośba o skrócenie kary odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę