1.Nick z gry: EseY 2.Data otrzymania bana: 14.01.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Zmień skina... -_- 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Tego szajsu chyba tłumaczyć nie muszę... Nie wiem jakim cudem osoba banująca (czyt. dziecko) dostało się do ekipy...
Zapewniam Ciebie kolegi nazisto iż Three ukończył gimnazjum. Byłeś upominany wielokrotnie, aby zmienić skina. Ty dostałeś tylko perma, więc nie przesadzaj.
Mój temat został zamknięty, dlatego piszę ponownie. Kiedy dostałem ostrzeżenie w postaci kick'a zmieniłem skina, tylko żeby to zobaczyć trzeba zresetować minecrafta aby baza skinów została wczytana... A że miałem mute nie mogłem się nawet odezwać i zarobiłem ponownego kicka a później bana...
Dostałeś 2 razy kicka, i musiałeś wejść ponownie na serwer. Jak mogłeś to przegapić? Jeśli próbujesz się mijać z prawdą, to jest coś takiego jak LOGI serwera.
Co przegapić? Sprawdź sobie logi mądralo. (choć nie wiem co one tutaj mają do rzeczy...) Dostałem kicka, zmieniłem skina i dołączyłem ponownie do gry. Ale, że Pan "banujący" nie zrestartował minecrafta przed nadaniem banicji to i baza skinów (z moim zmienionym skinem) po prostu mu się nie zaktualizowała... I cały czas widział tego samego skina za którego dostawałem kick'a.
Wycieczki osobiste pominę, bo nie każdy potrafi panować nad emocjami, od razu przejdę do meritum. Zmiana skinów nie działa na CraftApple w opisany przez Ciebie sposób. Czego przykładem jest cała rzesza Graczy Creative, którzy co chwilę zmieniają skiny w ramach przeróżnych zabaw w odgrywanie różnorakich ról. Z takim nastawieniem nie masz szans na przychylne rozpatrzenie sprawy. Zastanów się nad swoją postawą. Przemyśl to sobie i jeśli nadal będziesz chciał grać na serwerach Sieci CraftApple to powtórz prośbę w lutym. W dodatku ja przeteleportowałem się do Ciebie dopiero po tym jak wróciłeś na serwer po pierwszym kicku. I widziałem wąsatego pana z mazem na plecach. Jak miał On mi się wcześniej załadować skoro Cie uprzednio nie widziałem ? Prośba o skrócenie kary odrzucona.