Stowarzyszenie Deadly Hail SDH Czym jest SDH? Jest to zespół/stowarzyszenie/sojusz na trybie Survival, który razem walczy z osobami spoza SDH na PvP. Jakie są zasady? ZASADY SDH 1. Wspieramy się nawzajem. 2. Nie bijemy osób z SDH, wyjątkiem jest arena Stowarzyszenia. 3. Jeśli posiadasz utracone rzeczy członka SDH masz obowiązek je oddać właścicielowi tych rzeczy. 4. Jeśli zrezygnujesz z posady/dostaniesz degrada nie możesz już wrócić do grupy. 5. Jeżeli stracisz swój ekwipunek (zbroja, miecz) zgłoś to do jednego z członków V/Adminiatracji poprzez PW lub w grze na /msg. W przeciwnym razie dostaniesz -5 pkt. 6. Jeśli zabijesz kogokolwiek ze stworzyszenia (z wyjątkiem areny publicznej SDH) dostaniesz -4 pkt. 7. Złamanie zasad grozi wyrzuceniem z grupy. Co muszę zrobić, aby dołączyć do drużyny? Musisz mieć: a) diamentową zbroję 4/3 (ochrona 4, niezniszczalność 3) b ) miecz 5/2 (ostrość 5, zaklęty ogień 2). Aby dołączyć do drużyny napisz "podanie" pod tym wątkiem. Można również przesłać podanie na moje PW. Wzór Podania 1. Wiek: 2. Dokładny nick w grze: 3. Od kiedy grasz na CA? 4. Od kiedy grasz w Minecraft? 5. Masz doświadczenie w PvP? 6. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Dlaczego? 7. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? 8. Spełniasz wszystkie obowiązki (posiadanie miecza, zbroi)? Jeżeli będziesz nieobecny przez jakiś czas, zgłoś to do SnowS poprzez PW lub przez /msg w mc. ________ Tablica SDH Administracja Właścicielka SnowSGirlFun Moderatorzy Moderator Jazminola Pomocnicy Pomocnik krzysio Pomocnik kapiwegiel Rekruci Rekrut RoyalSteve Rekrut mati1x1 Rekrut Rapstak Rekrut Cookieninka Rekrut Furchtlos Rekrut exploding_tnt111 Rekrut BlackGuyPL Dostawca Kaivira ________ Zapraszam do rekrutacji!!!
1. Wiek 13 lat 2. Dokładny nick w grze Panstachu321 3. Od kiedy grasz na CA? Gram prawdopodobnie od września 2015 Roku x) 4. Od kiedy grasz w Minecraft? Prawdopodobnie tak samo jak wyżej 5. Masz doświadczenie PvP? Powiem tak, gdyby nie te lagi to bym się bawił w koxa PvP. 6.Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP, Dlaczego? Niestety miałem BANA Za Kill Aure, na wersji 1.8 to były popularne cheaty PvP więc głupi pobrałem i PAM dostałem bana. 7. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? W weekendy oraz dni wolne od szkoły Serdecznie Pozdrawiam Panstachu321
1. Wiek : 14 lat 2. Dokładny nick w grze: Jazminola 3. Od kiedy grasz na CA? Gram od kwietnia 2015 roku. 4. Od kiedy grasz w Minecraft? Swoją grę rozpoczęłam 14 marca 2014 roku. 5. Masz doświadczenie w PvP? Uważam, że tak. 6. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Dlaczego? Nie, nie miałam. 7. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? Najczęściej jestem w weekendy, ale na tygodniu również można mnie tu znaleźć.
1. Wiek: 12 2. Dokładny nick w grze: Deadfox 3. Od kiedy grasz na CA? 21 styczeń 2015 4. Od kiedy grasz w MINECRAFT? Sierpień 2012 5. Masz doświadczenie w PvP? Myślę że mam 6. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Dlaczego? Nie miałem nigdy bana. 7. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? Teraz jak mamy przerwę (prawdopodobnie będzie też tak w weekend) To potrafię zacząć od 8:00 i gram do 16:00. W dni robocze wchodzę od 16:00 i gram najczęściej do 20:00 ale zdarza się też tak że gram dłużej. Pozdrowienia :v Deadfox
"5. Jeżeli stracisz swój ekwipunek (zbroja, miecz) masz 2-3 dni, aby mieć drugi. W przeciwnym razie zostaniesz wyrzucony z SDH." Taka trochę dziwna zasada ;# na siłe członek musi zdobyc szybko eq by nie wyleciał ;#
1. Wiek: 15 2. Dokładny nick w grze: krzysio 3. Od kiedy grasz na CA? 2015 (miesiąca nie pamiętam) 4. Od kiedy grasz w Minecraft? 2012 5. Masz doświadczenie w PvP? moim zdania potrawie się klepać 6. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Dlaczego? Nie 7. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? Po południu
Informuję, iż gracz R_A_P_E_R zostaje przyjęty na okres próbny. Będzie obserwowany przeze mnie i innych przez najbliższe 2 dni. Jeżeli będzie się dobrze sprawował (był aktywny, uczestniczył na PvP) zostanie na stałe jako VAdmin SDH. Miłego dnia
1. Wiek : 13 lat 2. Dokładny nick w grze: Iron_Man 3. Od kiedy grasz na CA? Od października 2015r. 4. Od kiedy grasz w Minecraft? 2013 5. Masz doświadczenie w PvP? Mysle, że cos tam pykam 6. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Dlaczego? Właśnie go odsiaduje xD 7. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? Przeważnie po szkole i weekendy.
Uwaga! Grupa zostaje zawieszona z powodu "nowej edycji". Nikt nie będzie miał eq, budowle zostaną usunięte, nie będzie materiałów. Możliwe, że SDH powstanie na nowo, ale nie w tym półroczu. Pozdrawiam SnowS :<
1. Wiek:12 2. Dokładny nick w grze:Gallus 3. Od kiedy grasz na CA? Września 2015 4. Od kiedy grasz w Minecraft? Wiem że od wersji 1.3 5. Masz doświadczenie w PvP? Tak 6. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Dlaczego? Miałem na innym serwerze mini gry. Byłem wtedy nie ogarniętym drugo klasistą x) 7. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? W weekendy/dni wolne od 13:00. A po szkole o 14/15
Gdy nadejdzie nowa edycja radzę wam, ustalić plan budowy waszej bazy i ustalić kto co przynosi na budowę. Tak będzie szybciej i zrobicie waszą bazę nim się obejrzycie.
Ja jako Moderator SDH chciałbym się wypowiedzieć na parę istotnych spraw : 1 Budowa Terenu SDH. Jak było wcześniej nie chce mi się budować prawie całego terenu SDH więc jak to ujął Mychaty jakiś podział obowiązków musi być. 2 Regulamin . Proponuje o tymczaswe wzniesienie regulaminu żeby każdy członek mógł spokojnie zbudować dom, zdobyć itemy itp. To tyle czekam na odpowiedź Administratora R_A_P_E_R i Właścicielki SnowSGirlFun Pozdrawiam Ps. Propozycja nr 2 jest dotyczy tylko nowej edycji.
@Mychaty Jak złapię rapera to z nim wszytko ustalę. @Panstachu321 Moja opinia: 1pkt. Tak jak wyżej. 2pkt. Pomyślę głównie nad tym 3pkt. Oczywiście, dodam to niedługo Pozdrawiam SnowS
1. Wiek: 14 2. Dokładny nick w grze:kapiwegiel 3. Od kiedy grasz na CA? Będzie około 1,5 roku 4. Od kiedy grasz w Minecraft? 1.8 beta 5. Masz doświadczenie w PvP? Mam ale małe ( umiem tam coś ) 6. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Dlaczego? Tak miałem za lognięcie recydywa 7. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? W weekendy czasami w tygodniu Piesze o pozytywne rozpatrzenie prośby
Informacja Rekrutacja kandydatów na członka SDH zostaje wstrzymana na czas decyzji SnowS i Rapera o jawnym głosowaniu. Podanie Gallusa i kapiego zostanie rozpatrzone wśród członków stowarzyszenia. Prosimy o cierpliwość. Pozdrawiam Panstachu321
Z racji braku odpowiedzi ze strony SnowS i Rapera spróbuję podjąć decyzję o rekrutach poprzez głosowanie a Raper czy SnowS zgodzą się lub nie. Narazie proszę wszystkich członków o napisanie czy są "za" czy nie u mnie na pw a ja policzę głosy i dam znać Raperowi czy SnowS o wynikach głosowania. Każdy pomocnik SDH jest proszony o podanie mi na pw swoich opinii. Na temat Gallusa i kapiego. Aktualnie : kapiwegiel 2x na T-A-K 1x na N-I-E Gallus 3x na T-A-K 0x na N-I-E Ps. Wybacz SnowS ale staram się jako tako wypełniać moje obowiązki i jeżeli będziesz miała jakieś zastrzeżenia do tego co napisałem to daj znać. I wybacz za to że się " żądze" ale szkoda mi ich, czekają już długo na Twoją odpowiedź więc postanowiłem zrobić krok w tym kierunku.
A mam pytanko jak będzie ta nowa edycja to wymagania się zmienią? (chodzi mi o to czy set diamentowy 4/3 nie będzie wymagany)