MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Aytar, 22 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aytar

Aytar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Albert

Dokładny nick w grze: Aytar

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival, przeważnie 5h-8h dziennie

Data urodzenia: 28.10.1999

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.4.2 - 2012 rok.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: listopad 2016

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Moim zdaniem serwer funkcjonuje poprawnie, jedynym minusem jest strona techniczna czyli uporczywe lagi, mam jednak nadzieję, iż znikną wraz z rozpoczęciem następnej edycji.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    OBOWIĄZKI POMOCNIKA:

- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Komendy Pomocnika:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day

Cóż... Od siebie mogę dodać w tej kwestii tyle, że zapoznałem się zarówno z obowiązkami jak i komendami przysługującymi pomocnikowi i jestem gotów sumiennie je wykonywać.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem gdyż spędzam dużo czasu na tym serwerze, chciałbym dać coś od siebie i pomóc ekipie. Mam tu na myśli pilnowanie porządku na czacie ogólnym, jak i pomoc innym niedoświadczonym graczom. Mimo iż mój staż na tym serwerze nie jest bardzo długi to szybko zdążyłem się zapoznać ze wszystkimi komendami, miejscami i "tajemnicami" serwera, więc myślę, że mógłbym pomóc wielu osobą które znalazły by się w potrzebie. Zapoznałem się dokładnie z regulaminem serwera, w pełni go respektuję i chciałbym aby inni również zachowywali się podobnie jak ja :)

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty zawsze rozwiązuję uwzględniając interesy obu stron, stosując negocjację i na końcu dojście obu stron do konsensusu. Nigdy nie posądzam kogoś jeśli nie posiadam na to twardych dowodów.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: W moim przekonaniu tak. W sumie od zawszę byłem wrażliwy na problemy innych ludzi, umiałem ich uważnie wysłuchać, zawsze starałem się pomóc osobie poszkodowanej. Jestem empatyczny przez co zazwyczaj szybko udaje mi się domyślić intencji danej osoby. Od samiutkiej podstawówki zawsze stawałem na czele różnych zespołów, grupek koleżeńskich itp. i umiałem dogadać się z ludźmi nie mając z tym większego problemu.

Opisz swoją osobę: Albert, 17 lat, mieszkam W Kielcach (woj. Świętokrzyskie). Uczęszczam do drugiej klasy liceum ogólnokształcącego na profil matematyczno geograficzny. W moim przekonaniu uczę się dobrze, skupiam się głównie na przedmiotach które będę zdawał na maturze czyli: matmie, polskim, angielskim i geografii. Ciężko wyprowadzić mnie z równowagi, jednak nie jest to niemożliwe :) W wolnych chwilach lubię spędzać czas z kumplami, oglądać filmy no i oczywiście pykać w różne gierki. Właściwie miałem do czynienia z większością gier, dla przykładu w minecrafcie miałem swój serwer bodajże na wersji 1.5, w najlepszych czasach było na nim 40/40 osób a więc chyba mi się udał :) Oprócz fajnej zabawy dało mi to niemałe doświadczenie w kwestii zarządzania serwerem, używania komend i podejścia do graczy.

Określ swoją dyspozycyjność: Tak jak wspomniałem powyżej, na serwerze spędzam zazwyczaj około 5-8h. Zazwyczaj kręcę się w okolicach areny lub jeśli najdzie mnie wena na zbudowanie czegoś fajnego to potrafię siedzieć cały dzień aby zrobić to na raz.

Umotywowanie podania: Chciałbym jak najlepiej wykorzystać mój czas spędzony na serwerze i wykorzystać moje doświadczenie i wiedzę do pomocy innym graczom. Często bywam na serwerze w godzinach w których nie ma żadnego członka ekipy.

Reklama
  2. PyteQ

PyteQ Ja.

Docenione treści:
    5
    Witaj . :D Tu PyteQ.
    Nie byłeś nigdy Karany
    Znasz komendy pomocnika
    Zacznij pomagać graczom na serwerze
    Udzielaj się więcej na forum
    Na obecną chwile jestem na NIE
    Napisz podanie na miesiąc ;)

3. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Witaj
    + ładnie napisane
    + spory wiek
    + jeżeli miałeś serwa to napewno jesteś ogarnięty

- 3 miesięczny (krótki) staż
    - zaledwie 3 posty
    - na serwerze nie widziałem abyś pomagał, możliwe że w tedy nie myślałeś o Pomocniku

Ja jestem na nautral.
    Pozdrawiam Panstachu321

4. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    + Czasem widuję Cię na serwerze
    + Podanie dobrze się czyta
    + Doświadczenie
    - Słaba aktywność na forum
    - Nie widziałam, abyś kiedykolwiek udzielił komuś pomocy

Daj się poznać innym, wpadnij na TS, częściej przebywaj na forum, zacznij pomagać ludziom, a podanie napisz ponownie za miesiąc.

Powodzenia! :*

5. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Stanowcze nie, nie jesteś tutaj nowy, multikonto czuć na kilometr.

6. majkele

majkele Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Moim skromnym zdaniem, Aytar nadawał by się na pomocnika, także plusik ode mnie :) (To niezłe multikonto, nastepnym razem zanim zaczniesz kogos oskarżać, zastanów sie dwa razy)

7. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Moim czujnym mysim nosem..., wyczuwam..., iż jesteś czyimś multikontem.
    Śmierdzi mi tu coś na odległość.

Reklama
  8. virus1pl

virus1pl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Oboje zaczęliśmy jakiś czas temu, do tego kupiliśmy premium. Noski najwyraźniej wam się zatkały :)

Co do sprawy, jestem na Tak, gracz przestrzega regulaminu, jest pomocny.

9. Aytar

Aytar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Multikonto ? Wielokrotnie odpowiadałem wam na wasze zarzuty przecząco. Skoro nie przyjmujecie tego do wiadomości to przedstawcie dowody na poparcie swojego zdania na mój temat zanim po raz kolejny rzucicie słowa na wiatr.

10. Yuukis

Yuukis Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hate_you, ThunderBuddys - rzucacie bezpodstawne oskarżenia bez jakichkolwiek dowodów. Czuć to możecie smród ze swojego zapierdziałego stołka na którym siedzicie.

11. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Widzę, że kolega się rozkręcił, nie gram, na tym serwerze miesiąc, więc mi nie wciskaj kitu, Aytar gubi się w kłamstwach, mówi co inne, napisał jeszcze coś innego.

12. Aytar

Aytar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hate, wszyscy już wiedzą, że jesteś przeciwny mojej kandydaturze. Proponuję nie roztrząsać tutaj spraw osobistych - jeśli masz mi coś do zarzucenia zapraszam na ts (załatw sobie mikro), możemy tam na spokojnie obgadać wszystkie tematy które cię interesują :)

Tymczasem dajmy innym wypowiedzieć się w mojej sprawie.

13. Misiqx3

Misiqx3 Użytkownik

Docenione treści:
    10
    jestem na tak, miły i pomocny chłopak. :)

14. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Aytar, gdy zobaczyłem Twoje Podanie to pomyślałem sobie od razu "On? Przecież On nigdy nie pomaga." Mówię sobie, no dobra może jakoś przeoczyłem, przypatrzę się dziś. I dlatego dziś Ciebie cały dzień obserwowałem, nie pomogłeś nikomu. Dosłownie nikomu. Nic, zero, nada, ekkert.

Jak dla mnie to doskonale pokazuje jak niewiele robisz w temacie by "pomóc wielu osobą które znalazły by się w potrzebie." I jak bardzo naprawdę chciałbyś "jak najlepiej wykorzystać mój czas spędzony na serwerze i wykorzystać moje doświadczenie i wiedzę do pomocy innym graczom."

Jak dla mnie zdecydowanie nie nadajesz się.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę