MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] nick- _HaDe_

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika _HaDe_, 23 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _HaDe_

_HaDe_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.nick z gry: _HaDe_
    2.Data otrzymanego bana: 22 stycznia 2017 rok.
    3.Sytuacja oraz powód otrzymanego bana:

Sytuację na pewno większość graczy widziała, a mianowicie wyglądało to tak że zgłoszenie które zostało na mnie złożone zostało podrobione.

Powód otrzymania bana na moim koncie to: Antyknok
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB?

Zanim przejdziemy do wyjaśnień punktu 4, pragnę coś sprostować, a jednocześnie zadać pewne pytanie związane z moim przypadkiem.

Ban został wystawiony 22 stycznia 2017 roku, po tym jak gracz Dawid24M złożył na mnie skargę.

link do skargi: http://craftapple.pl/forum/thread-9629.html

Cały film który pojawił się na yt został nagrany po to żeby udowodnić antyknoka którego nie miałem, cała sytuacja wyglądała tak że klepałem się z Dawid24M, który po pierwszym zdedaniu stwierdził że mam cheaty i powiedział że mnie nagra
    podczas drugiej klepy wszystko było by dobrze (nagrywał tą klepe) gdyby nie mój lag (po którym _Zielony_ uznał że mam antyknoka) Stwierdzam fakt że to mogło wyglądać jak antyknok ponieważ gdy miałem laga machałem mieczem (nie wiem dlaczego) i zaraz administracja pomyśli bo miałeś aure nie nie miałem aury ponieważ gdybym miał aure to bym bił tego typka plecami i jak bym machał tym mieczem (na lagu) też bym go uderzał (przy całym wydarzeniu był Makashi i paru innych graczy mogą potwierdzić).

Pytanie do _Zielony_

W takim razie jak Dawid24M złożył na mnie skargę i zobaczył, że piszę prośbę o UB dlaczego usunął film z yt
    odpowiedź jest prosta przestraszył się że udowodnię że nie miałem antyknoka tylko że był to lag.

Czemu Dawid24M w takim razie złożył na mnie skargę
    dużo razy się mu zdarzało umrzeć na arenie prze ze mnie
    stracił tak 4 jabłka życia po czym się zdenerwował i stwierdził że mnie nagra gdy Makashi oglądał naszą klepe
    i inni gracze nie widzieli żadnego antyknoka u mnie
    Stwierdzam fakt iż ten film mógł być podrobiony (dlatego mogłem machać mieczem podczas laga) i po otrzymaniu bana Dawid24M odrazu go usunął.

Link do skargi Ladavi: http://craftapple.pl/forum/thread-9296.html

sytuacja wyglądała podobnie jak w skardze Ladavi też nie miałem cheatów ale tutaj zamiast mieczem machałem przez chwilę głową po czy mnie złapał lag i jak miałem 2 hp proszę sie przypatrzeć jak mnie odlagowało i nagle wyrzuciło do tyłu.

Rozumiem że _Zielony_ wtedy mógł to odebrać jako antyknok (każdemu się zdarza) mam nadzieję że rozpatrzysz tą prośbę o UB i mam nadzieję że go dostanę ponieważ nie chcę stracić mojego konta za antyknoka którego nie miałem.

Niektórzy się zapewne cieszą i uważają że jestem żałosny że nie mam cheatów, ale teraz wybór należy do _Zielony_
    powiem ci tyle że jeśli mi nie dasz UB trudno jestem facetem i przyjmę to na klatę ale rozpatrz moją prośbę i te cheaty których nie miałem.

Większość mnie wyśmieje, z resztą proszę bardzo. Zawsze znajdzie się taka banda gnojków którzy uważają się za bóstwo w internecie i wyśmiewa się z innych. Bardzo proszę śmiejcie się, ale z własnej głupoty i braku jaj.

Miłego dnia

Reklama
  2. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    "Większość mnie wyśmieje, z resztą proszę bardzo. Zawsze znajdzie się taka banda gnojków którzy uważają się za bóstwo w internecie i wyśmiewa się z innych. Bardzo proszę śmiejcie się, ale z własnej głupoty i braku jaj."

Robisz z Siebie wielce poszkodowanego ?
    Jest nagrane, udowodnione Ba !
    Dla mnie tyle w temacie

3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Za UB.

Wiem, że nie masz żadnego antyknocka, bo sama z tobą walczyłam (stracony set :( ). Znamy nasz serwer, lag, lag i jeszcze raz LAG.

Have a nice day ;)

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    "Podrobione dowody" mocne słowa, zbyt mocne.

Co do skargi, według mnie nie ma tam antyknocka, jest w jednym momencie widoczny lag po skończeniu którego gracz normalnie odleciał.

5. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Film nie pokazywał tylko Twojego laga (28 sekunda). Był trochę dłuższy. Bana otrzymałeś za całość.

Nie wmówisz mi, że poprzedni ban był za nic. Ewidentny antyknock.
    Teoria o podrobieniu filmu też jest słaba.

Biorąc pod uwagę, że na Craftapple w ostatnim czasie są lekkie lagi, prawdopodobne może być to, iż odlatywałeś na małą odległość z ich właśnie powodu. Dodatkowo sprintowałeś.

Ile osób - tyle zdań.

Bana Ci zdejmuję, ale jesteś obserwowany 26/8.
    #luki patrzy

Miłego wieczoru.​

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę