1.nick z gry: _HaDe_ 2.Data otrzymanego bana: 22 stycznia 2017 rok. 3.Sytuacja oraz powód otrzymanego bana: Sytuację na pewno większość graczy widziała, a mianowicie wyglądało to tak że zgłoszenie które zostało na mnie złożone zostało podrobione. Powód otrzymania bana na moim koncie to: Antyknok 4.Dlaczego miałbyś dostać UB? Zanim przejdziemy do wyjaśnień punktu 4, pragnę coś sprostować, a jednocześnie zadać pewne pytanie związane z moim przypadkiem. Ban został wystawiony 22 stycznia 2017 roku, po tym jak gracz Dawid24M złożył na mnie skargę. link do skargi: http://craftapple.pl/forum/thread-9629.html Cały film który pojawił się na yt został nagrany po to żeby udowodnić antyknoka którego nie miałem, cała sytuacja wyglądała tak że klepałem się z Dawid24M, który po pierwszym zdedaniu stwierdził że mam cheaty i powiedział że mnie nagra podczas drugiej klepy wszystko było by dobrze (nagrywał tą klepe) gdyby nie mój lag (po którym _Zielony_ uznał że mam antyknoka) Stwierdzam fakt że to mogło wyglądać jak antyknok ponieważ gdy miałem laga machałem mieczem (nie wiem dlaczego) i zaraz administracja pomyśli bo miałeś aure nie nie miałem aury ponieważ gdybym miał aure to bym bił tego typka plecami i jak bym machał tym mieczem (na lagu) też bym go uderzał (przy całym wydarzeniu był Makashi i paru innych graczy mogą potwierdzić). Pytanie do _Zielony_ W takim razie jak Dawid24M złożył na mnie skargę i zobaczył, że piszę prośbę o UB dlaczego usunął film z yt odpowiedź jest prosta przestraszył się że udowodnię że nie miałem antyknoka tylko że był to lag. Czemu Dawid24M w takim razie złożył na mnie skargę dużo razy się mu zdarzało umrzeć na arenie prze ze mnie stracił tak 4 jabłka życia po czym się zdenerwował i stwierdził że mnie nagra gdy Makashi oglądał naszą klepe i inni gracze nie widzieli żadnego antyknoka u mnie Stwierdzam fakt iż ten film mógł być podrobiony (dlatego mogłem machać mieczem podczas laga) i po otrzymaniu bana Dawid24M odrazu go usunął. Link do skargi Ladavi: http://craftapple.pl/forum/thread-9296.html sytuacja wyglądała podobnie jak w skardze Ladavi też nie miałem cheatów ale tutaj zamiast mieczem machałem przez chwilę głową po czy mnie złapał lag i jak miałem 2 hp proszę sie przypatrzeć jak mnie odlagowało i nagle wyrzuciło do tyłu. Rozumiem że _Zielony_ wtedy mógł to odebrać jako antyknok (każdemu się zdarza) mam nadzieję że rozpatrzysz tą prośbę o UB i mam nadzieję że go dostanę ponieważ nie chcę stracić mojego konta za antyknoka którego nie miałem. Niektórzy się zapewne cieszą i uważają że jestem żałosny że nie mam cheatów, ale teraz wybór należy do _Zielony_ powiem ci tyle że jeśli mi nie dasz UB trudno jestem facetem i przyjmę to na klatę ale rozpatrz moją prośbę i te cheaty których nie miałem. Większość mnie wyśmieje, z resztą proszę bardzo. Zawsze znajdzie się taka banda gnojków którzy uważają się za bóstwo w internecie i wyśmiewa się z innych. Bardzo proszę śmiejcie się, ale z własnej głupoty i braku jaj. Miłego dnia
"Większość mnie wyśmieje, z resztą proszę bardzo. Zawsze znajdzie się taka banda gnojków którzy uważają się za bóstwo w internecie i wyśmiewa się z innych. Bardzo proszę śmiejcie się, ale z własnej głupoty i braku jaj." Robisz z Siebie wielce poszkodowanego ? Jest nagrane, udowodnione Ba ! Dla mnie tyle w temacie
Za UB. Wiem, że nie masz żadnego antyknocka, bo sama z tobą walczyłam (stracony set ). Znamy nasz serwer, lag, lag i jeszcze raz LAG. Have a nice day
"Podrobione dowody" mocne słowa, zbyt mocne. Co do skargi, według mnie nie ma tam antyknocka, jest w jednym momencie widoczny lag po skończeniu którego gracz normalnie odleciał.
Film nie pokazywał tylko Twojego laga (28 sekunda). Był trochę dłuższy. Bana otrzymałeś za całość. Nie wmówisz mi, że poprzedni ban był za nic. Ewidentny antyknock. Teoria o podrobieniu filmu też jest słaba. Biorąc pod uwagę, że na Craftapple w ostatnim czasie są lekkie lagi, prawdopodobne może być to, iż odlatywałeś na małą odległość z ich właśnie powodu. Dodatkowo sprintowałeś. Ile osób - tyle zdań. Bana Ci zdejmuję, ale jesteś obserwowany 26/8. #luki patrzy Miłego wieczoru.