Imię:julka Dokładny nick w grze:bloodymerry2005 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najchetniej przebywam na craftapple 4h-9h Data urodzenia:1998 5 wrz Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:wersja niepamietam XD a data 2012 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:lipiec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chcialabym dodac do komend zmienianie dnia i duzo budowli Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:zeby pomagac graczom w roznych sprawach w ogrnianiu czatu W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:konflikty rozwiazuje na spokojnie z kazda osoba ktora tego potrzebuje Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak bardzo lubie wspolpracowac z ludzmi mi to sprawia przyjemnosc Opisz swoją osobę:jestem mila osoba,pomagajaca w karzdej sprawie,latwo denerwujaca sie xD,jestem smieszkiem i jestem cierpliwa Określ swoją dyspozycyjność:jak wspominalam na serwie siedze 5h-9h wiec lubie budowac i przez te cale godziny buduje,poprawiam itd. Umotywowanie podania: Chciałabym jak najlepiej wykorzystać mój czas spędzony na serwerze i wykorzystać moje doświadczenie i wiedzę do pomocy innym graczom. Często bywam na serwerze w godzinach w których nie ma żadnego członka ekipy.
- Pierwszy raz widzę Twój nick - Brak aktywności na forum - Podanie nie jest estetyczne + Staż na serwerze Daj się poznać innym, zacznij pomagać, wpadnij na TS, bądź aktywniejsza na forum, a podanie napisz ponownie za miesiąc.
Poprawiłaś mi humor. 18 lat na karku i nie umie napisać 1 zdania poprawnie? Weź kup sobie słownik, a potem pisz PODANIE NA POMOCNIKA.
- Zerowa aktywność na forum. - Podanie bardzo brzydko napisane. - Nigdy cię nie widziałem. CraftApple to sieć serwerów. Tutaj chodzi o to, czy grasz na Survival, Creative lub Skyblock. Bądź bardziej aktywniejsza na forum, czacie, daj się poznać innym. Na obecny moment jestem na NIE. Spróbuj za miesiąc. Pozdrawiam, Kiddd132