1.Nick z gry:Gabybr10 2.Data otrzymania bana: 01/20/2017 15:53 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Wielokrotra recydywa/Obrażliwe multikonta 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo tego nie zrobiłam specjalnie nie wyzywałam na tych "mukltikontach" już na nich nie gram tylko na koncie gabybr10. To konto jest z 2016 ale ja tam gram już ponad 3/2 lata, teraz czekam na UB. Jeszcze brat grał bo mamy taki sam lan. Przepraszam Bardzo. I zaczekam na UB tyle ile chcecie. Gabybr10.
Gracz o nicku "Gabybr10" nie otrzymał w dni 20 stycznia 2017 roku żadnego bana. Popraw to w prośbie, a także napisz jakiego nicku, lub jakich nicków dotyczy prośba.
Gracz dostał bana na IP Powód: Gracz otrzymał bana pierwotnie za Teleportowanie się z miejsca na miejsce, nie ma mowy o żadnych lagach gdyż obserwowałam tego gracza kilka minut. Recydywa? Tak Dwa bany 1. Ban za reklamowanie 2. Ban za wykorzystywanie bugów serwera (używanie zablokowanych potek) Multikonta? Po sprawdzeniu kont z danego IP znalazłam kilka kont o wulgarnych nickach. Jak dla mnie nawet uchylając multikonta, ban pozostaje.