Dokładny nick w grze: Fri Czy posiadasz range Vip/SVip: Tak, SVip. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-6godzin, zależnie od dnia. Ile masz lat:20 Jak długo grasz w minecraft: Od wersji beta 1.4_01. Jak długo grasz na serwerze craftapple: 7 miesięcy, wliczając miesięczna przerwę na przełomie maja/czerwca. Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, za obraźliwe słowo (2 dni) Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie, tylko tutaj, w okolicach marca/kwietnia, zostałem zdegradowany a następnie zrezygnowałem. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Tak, /kick powód Dlaczego ty: Chcę pomóc w utrzymaniu porządku, uważam że przyda się jeszcze jakaś osoba siedząca w godzinach największego tłumu (południe/popołudnie) Opisz siebie w kilku zdaniach: Leniwy, jednak jeśli trzeba coś robić to to zrobię, świeżo upieczony maturzysta pochodzący ze Śląska, nie mam zainteresowań więc mogę się skupić na serwerze Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Efekt braku obrażeń podczas spadania, po użyciu trampoliny na spawnie, choć nie wiem czy to można zakwalifikować. Czy czytałeś/aś regulamin: Tak. Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa: Czytałem. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Oferowanie pomocy nowym graczom, kontrolowanie przepływu informacji na czacie, uspokajanie źle zachowujących się osób. Pozdrawiam.
Nigdy Cię na serwerze nie widziałem, więc nie wiem jaką jesteś osobą. Co do samego podania - jest ok, ale nie napisałeś bugów serwera, bo to: "Efekt braku obrażeń podczas spadania, po użyciu trampoliny na spawnie, (...)" nie jest bug. Czy ty dostajesz jakiekolwiek obrażenia na spawnie? Na razie się wstrzymam z oceną.
chodziło mi o to, ze owszem, na spawnie nie dostaniesz, lecz gdy użyjesz jej, pójdziesz załóżmy na swoją działkę, i skoczysz w wykopaną dziurę aż do bedrocka, nie zginiesz zapomniałem tego uwzględnić Jeśli jednak chodziło o to, co podają inne osoby w bugach, tj: - Przechodzenie koniem przez drzwi, na chwile obecną praktycznie 90% osób to stosuje.. wiec osobiście traktuje już to jak element gry - kopanie klocka x razy, jak to wyjaśniał raz Infi, jest to spowodowane zbyt małą ilością pamięci dla jednego gracza, gdy w grze jest te 100 osób, to może się tak zdarzać, zaś przy ~20 jest to brawie nie zauważalne zjawisko - niezamykające się drzwi, cóż, masz racje, zapomniałem o tym wspomnieć.
na nie po 1 /kick nick powód po 2 nie grałeś dobre 3 miesiące po 3 miałeś ban po 4 i nie zrezygnowałęs tylko dostałęm degranrange za nadużycia
Wojtku: 1) racja, tu się machłem 2) grałem, lecz wcześniej, następnie miałem przerwę 3) tak, miałem, ale każdy ma prawo spróbować 4) najpierw zostałem zdegradowany z moderatora, do czatmoderatora następnie zrezygnowałem i byłem zwykłym graczem widzę ostry sprzeciw, wiele nie oczekuję.
Bardzo często bywa w grze, jest pomocny, może i miał degrada, ale z chęcią dałbym mu szansę. Myślę, że zrozumiał swoje błędy. Wielkie tak.