MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

- == o Pomocnik o == -

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Werth_y, 30 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Werth_y

Werth_y Użytkownik

Docenione treści:
    0
    - = ======= o Podanie o ======= = -

Imię: Wojciech
    Dokładny nick w grze: Werth_y
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 3 do 7 godzin. Najchętniej przebywam na serwerach : Craftapple.pl , ************* czy **************** głównie na trybach gry : SkyBlock , Survival lub czasami PvP .
    Data urodzenia: 2003 12 marca.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w minecraft'a pod koniec 2011 roku na wersji 1.4.4 .
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: Gram około 3 miesiące od listopada 2016 roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany ponieważ staram się przestrzegać regulaminu .
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmieniłbym trochę wygląd spawnu lecz poza tym jest very very good pod względem technicznym i wizualnym.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada obowiązek odpisywać i pomagać graczom, gdy tego potrzebują.Posiada również dostęp do komend takich jak /mute ,czy /kick
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać innym i postarałbym się pomóc każdemu, który potrzebuje pomocy
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw postarałbym się dowiedzieć o co chodzi, wysłuchać opini jednego jak i drugiego gracza,a z tego wywnioskować kto jest winny karam ich, przed tym oczywiście starająć się dowiedzieć kto zawinił .
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak, jestem miłą i przyjacielską osobą szanującą zdanie innych, a przede wszystkim osobą bardzo pomocną posiadającą umiejętność zarządzania grupą.
    Opisz swoją osobę: Jestem pracowity i nie spocznę puki praca, którą mi zadano nie będzie zrobiona idealnie.Tak jak już wspomniałem jestem pomocny jak i opiekuńczy.Zawsze mam swoje zdanie,lecz szanuję zdanie innych jak i ich samych lecz tego oczekuje także w zamian. Kocham zwierzęta i jestem bardzo wrażliwy na krzywdę innych. Zawsze pomogę nieważne czy lubię tą osobę , czy nie. CraftApple jest moim ulubionym serwerem i zawsze pomagam początkującym którzy pierwszy raz mają styczność z tym wspaniałym serwerem , poprzez dawanie itemów mi niepotrzebnych lecz także nie takich "śmieciowych" i pomagam także przy budowie. Jestem także realistą.
    Określ swoją dyspozycyjność: Od 15.00 do 21.00 w dni robocze, a w weekendy od 11.00 do 21.00
    Umotywowanie podania: Bardzo chcę zostać pomocnikiem by pomagać innym w rozwiązywaniu konfliktów czy wskazaniu drogi. ;)

Reklama
  2. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Zły tytuł maj frend + reklama innych serwerów...
    Aaa.. i jeszcze ostatniego pkt ni ma.. No i jeszcze poprawka - Przed interpunkcją NIE MA SPACJI, a po JEST.

@down @Werth_y
    Nie używaj emotek w podaniu, dla mnie to zmniejsza estetykę podania.

3. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Wypowiedź Polaka+
    -Brak punktu o dyspozycyjności i umotywowaniu podania
    -Niewystarczające obowiązki pomocnika
    -Pkt 8 rly?

4. JakubCreeper

JakubCreeper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Reklama w podaniu... Nie muszę chyba mówić (a raczej pisać), że nie. Samo podanie nawet ładne. Ale reklama przekreśla szanse.

5. Werth_y

Werth_y Użytkownik

Docenione treści:
    0
    8 punkt jest lecz nie pogrubiony ;)
    [hr]
    Czyto teoretycznie nie jest napisane tam : "Uwaga Reklama Serva .." lecz w przykłądzie podania jest napiesane Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Nie widziałem Cię ani na Forum ani w grze.
    Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Najwidoczniej nie zrozumiałeś treści tego punktu.
    Słowo "serwer", które zostało użyte w tym zdaniu, oznacza tryb, na którym najchętniej spędzasz swój czas.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę