RoyalSteve - Narazie tego nie wiemy ale porozmawiam z SnowS o lekkiej zmianie regulaminu. Jak będę coś wiedział to dam znać.
Panstachu321 - przyglądam się kandydatom z ukrycia Czasem się zdarza "zUo" z ich strony, więc czekam Jeśli chodzi o to (tzw.) "twoje rządzenie się" to nie mam zastrzeżeń. Niedługo na tablicy SDH coś się zmieni :] Pozdrawiam SnowS <3
Uwaga! W dniu dzisiejszym gracze; kapiwegiel oraz GallusXD zostają przyjęci. Panstachu321 - awans na VAdmina. Jazminola - awans na Moderatora. _TheBoonie_, Deadfox -degrad, powód: niezgłoszona nieobecność przez BARDZO długi czas. Gratulujemy awansu/przyjęcia! Miłego dnia. @Edit: Dodano punkt 8 do wzoru podania.
Ogłoszenie Rekrutacja zostaje wznowiona! Podania proszę pisać według nowego wzoru!! Moderator oraz Pomocnicy będą proszeni o podanie mi na PW swoich opinii na temat nowych członków, czy są na tak czy na nie. Członkowie będą informowani na PW o każdym nowym rekrucie. Pozdrawiam
Takie pytanie mam. To ma być nastawione głównie pod PvP, tak? Jaki tu więc sens w istnieniu struktury naśladującej tę, która ma mieć pieczę nad serwerem? Kto co ma "adminować", moderować etc.?
SDH to jest jakby Gildia. Nie zawiera ona najlepszych jak i najgorszych pvp owców. Narazie nie planujemy nic dopóki nie nadejdzie nowa edycja. Wiele pomysłów krąży członkom po głowach ale jak został miesiąc / dwa no to się nic nie opłaca. Po nowej edycji pomyślimy o treningach i innych tego typu rzeczach. Pozdrawiam
Inevara - Masz zapewne więcej niż 15 lat, Twój styl pisania jest bardzo rozwinięty oraz poniekąd tajemniczy... Starałem się zrozumieć to co napisałaś ale moja mowa nie jest tak bardzo rozwinięta więc mogłabyś jakoś "jaśniej" powiedzieć o co Ci chodzi? Bo ja nie za bardzo nie rozumiem pytania.. .
Ech... Macie rangi, jakbyście mieli jakieś szczególne uprawnienia, przywileje etc. Ugrupowanie PvP teoretycznie jest zwykłą grupą mordobijców, gdzie jest tylko różnica, od kogo zależy, czy ktoś będzie przyjęty, czy nie. Co u was więc znaczą rangi takie, jak są na serwerze ogólnie?
@Inevara Nie Twoja sprawa. My jesteśmy inni - dla nas jest to rodzaj zabawy/zajęcia, aby się NIE NUDZIĆ na sv. Już? Już. Sprawa zamknięta
Moderatorowi Jazminola przydzielam zadanie aby od czasu do czasu sprawdzać czy Pomocnicy mają zbroję 4/3 oraz mieczyk 5/2. Pomocnicy mają obowiązek pokazać seta Jazminoli. Za brak seta czy miecza damy 7 dni na zrobienie. Jeżeli po 7 dniach nadal nie będzie Pomocnik miał seta czy miecza zostanie WYRZUCONY z SDH. Pozdrawiam
1. Wiek: 11 2. Dokładny nick w grze: RoyalSteve 3. Od kiedy grasz na CA? 11-01-2017 4. Od kiedy grasz w Minecraft? 03-11-2013 5. Masz doświadczenie w PvP? Chyba tak 6. Miałeś kiedykolwiek bana dot. PvP? Dlaczego? Nie 7. Kiedy najczęściej wchodzisz na CA? Najczęściej od 15 do 20 ale też czasem rano i w południe 8. Spełniasz wszystkie obowiązki (posiadanie miecza, zbroi)? Na nową edycję kupię zbroję 4/3 i miecz 5/2 EDIT: Ja mogę bazę zbudować. Dam znać jak skończę
Moderatorzy oraz Pomocnicy proszeni są o podanie mi swojego zdania na pw. Pamiętaj RoyalSteve będziesz obserwowany. Jeżeli nie masz seta to ulgowo mogę Ci dać mojego drugiego bo wiem że jesteś nowy. Druga sprawa propozycje : Popytałem się członków o propozycję i sugestie i otrzymałem odpowiedzi Głównym naszym problemem jest baza. Na nową edycję będzie trzeba zrobić dużą, przestronną bazę. (jeżeli ktoś ma pomysł to niech zbuduje na CV i da mi znać to z członkami zgodzimy się lub nie. Propozycja Jazminoli : Żeby przed rangą Pomocnik był Rekrut . Zanim zostałby Pomocnikiem musiałby się wykazać sporą aktywnością. Dla mnie to bardzo dobry pomysł Żeby mieć magazyn w którym każdy członek miałby własny magazynek w którym trzymał by zapasowego seta, miecza lub swoje cenne itemy. Dla mnie także to jest dobry pomysł. Oceńcie sami @SnowSGirlFun pamiętaj że to są propozycje Jazminoli a nie moje
@Panstachu321 Ranga "Rekrut" - świetny pomysł. Ale będzie wprowadzona nie wcześniej niż w połowie miesiąca (jeśli się wszyscy zgodzą). Magazyny - na nowej edycji Ja myślę nad wprowadzeniem "Tablicy punktów". Punkty dodatnie by się dodawało za każdą pomoc itp., a punkty ujemne za złe zachowanie. Pozdrawiam Miłego wieczoru
Będę nieobecny praktycznie przez całe ferie więc na serwer nie wejdę ale na forum wejdę i proszę Krzysio GallusXD O podanie mi swoich opinii na temat rekruta. Pozdrawiam
RAPORT I Gallus Wszystko posiada. Data sprawdzenia: 01.02.2017r. krzysio Wszystko posiada. Data sprawdzenia: 02.02.2017r. kapiwegiel Wszystko posiada. Data sprawdzenia: 03.02.2017r.
RoyalSteve - zostajesz przyjęty. Niestety nie będziesz na randze "Pomocnik", gdyż została dodana ranga "Rekrut". Zgadzasz się? Dodaję Tablicę Punktów. Punkty się zdobywa za zaangażowanie w budowie, zajęciach Moderatora itd. Punkty się ujmuje, gdy np. nie wykonano dodatkowego zadania w terminie ok. 5 dni. (zależy od trudności zadania) Każde punkty, które się dodało, proszę to zgłosić do mnie poprzez PW. (uprawnienia do dodawania i odejmowania punktów ma TYLKO VAdmin, Admin i Właściciel) Pozdrawiam
SnowSGirlFun - Fajny pomysł z Tablicą Punktów, ale może wyjaśnisz dokładniej o co z nimi chodzi? Czy na coś wpływają, ile maksymalnie można ich przydzielić oraz za co dana ranga może je dostać?