Hej! Może kiedyś był już taki wątek, ale nawet jeśli, to warto go odświeżyć. Zabawa jest prosta: napisz skąd wziął się Twój nick, jak na niego wpadłeś/aś, może komuś ukradłeś/aś , kto pomógł Ci go wymyślić, a może to po prostu Twoja ksywka? Zapraszam do zabawy, bo wszyscy lepiej się dzięki temu poznamy! Na zachętę zacznę ja: Mój nick powstał na potrzebę założenia konta do Minecrafta, a pomysł na niego jest całkiem głupi. Próbowałam wpisać jako login różne kombinacje mojego imienia, ale wszystko było już zajęte. Zirytowana wpisałam po prostu 'no weź', co później przekształciło się w 'nowez' i okazało się, że taki nick nie był zajęty I tak już zostało.
Tak myślałem. te no weź D:< Ukradłem koledze xDD #BedStif PS: On nie gra na tym serwie bo uważa go za... no wiecie
Ciekawe nowez Mój nick: Poprostu na niego wpadłam XD Siedzę przed kompem, mija godzina patrzenia w ekran i myślenia "Berry... Zajęte -_- Śniegi... Niee, SnowS... yyy SnowSGirl... Za krótkie... SnowSGirlFun! Brawo ja <3"
Siedzę przed komputerem próbuje wymyślić nick do gry... Wszystko co chciałam było zajęte ... Siedzę tak już kilka minut (powoli w siebie wątpię) gdy nagle... Mam!!
Mój nick to połączenie zdrobnienia mojego imienia oraz przezwiska. Pewnie ciekawi Was dlaczego "asfalt". No więc na jednych koloniach, podczas ciepłego dnia zasnąłem sobie Po 3 godzinach obudziłem się cały wysmarowany węglem Byłem czarny jak murzynek Stąd też taki pomysł. Oczywiście nie jest to mój jedyny nick, ale wybrałem go jako mój główny
Miałem kilka nicków. OskarekPolak - rok 2012, dom kuzynki. Była noc, kuzynka chciała mi założyć konto na muwistarplanet. Ale oczywiście.. Jaki nick? Kuzynka myśli, a ja nie bo wiecie hehe kobiety są do tego xd. I wymyśliła ze "OskarekPolak". Polaczekk - Gdy grałem na CA CV gdzieś 2015 roku, to jeszcze grałem na nicku "OskarekPolak", bo to był taki główny nick. Więc tak, gdy grałem z mojom pierwszom rzonom to chciałem sb mk zrobić, żeby wybudować podstawówkę taką samą jak w moim mieście (udało się, ale jakiś nup o nicku LadyGirl mi zniszczył, LadyGirl, jeśli to czytasz to cię kiedyś zniszczę). Ale to nie główny powód zmiany nicku.. Głównym powodem był, że ten główny nick był zaaaaaaa dłuuuuugiiiii i trza było zrobić o taki subnick (podnick). Kerakso - obecny, główny nick. Wymyślony od mojego starego głównego nicku. OskarekPolak - usuwamy "Polak", Oskarek - teraz napiszemy to od tyłu, Oskarek - Kerakso, ta dam! Magia po prostu!
Mój nick wziął się od mojego pseudonimu- Stachu. Skąd się wzięło Stachu? Stąd że w 3 klasie podstawówki prawie każdy miał pseudonim, więc ja także go miałem. Był nim Pszczółka, Wojtaszek Fistaszek, Fistach noi Stachu oraz Niedźwiedź xd Panstachu321 zaczęło się od MrRoberto, i inne nicki na Mr. Ale postanowiłem że wykorzystam pseudonim i Pan. Powstało mi Panstachu, tak sobie myślę że za krótki. Wiec dodałem moją ulubioną kombinację cyfr czyli 321. Powstało mi Panstachu321 i oto moja historia nicku xd
Come closer kids. It's story time. Wiele osób może to zaskoczyć ale mój nick nie pochodzi od żeńskiego imienia : Nora :v. Wiem powstrzymajcie zdziwienie. Przygotujcie się na lekki szok. Jestem facetem. I Moderatorem ("Nora, to ty masz moda"~ Opiekun Ekipy 2k16) Mój nick składa się z dwóch członów : Nora - (jp.ノラ) Odrzucony, Bezpański. Giri - (jp. ギリ) https://pl.wikipedia.org/wiki/Giri. Z powodu że wiele osób myśli że jestem dziewczyną nie wyprowadzam ich z błędu i używam żeńskich skinów. Mój drugi nick : Hifumi. To już po prostu żeńskie imię w Japonii xD. [img=640x360]https://i.ytimg.com/vi/x5BpV0gVQ_Q/maxresdefault.jpg[/img] Wybaczcie :*
^UP^ ANIME TAK BARDZO O_O U mnie jest to bardzo proste: - Nazwisko, - Ksywka (w sumie od nazwiska), - Ładnie się zdrabnia (Kruczek, Kruczku) :3 - Uwielbiam te zwierzęta (Ptaki), - Lubię zabawę (kruki są bardzo rozrywkowe wbrew posępnym stereotypom). Jedyne co nie pasuje to to, że nie jestem czarny i nie latam. #noweź #jujuju #dojechanytakbardzo