Witam, sprawa dotyczy survivalu, dzisiaj od rana zauważyłem że kule doświadczenia znikają w mojej prywatnej expiarce zanim zdążę po nie zejść , w związku z tym chcę zadać dwa konkretne pytania : Czy jest to celowe działanie administracji ? Czy prywatne expiarki/goldziarki są legalne ? Nadmienię że wcześniej expiarka działała bez zarzutu dopiero rano 30.01 zaczęły się problemy.
Moja kochana administracjo .... Czy ten serwer jeszcze ktoś ogarnia ? Znikający na oczach osadnicy , znowu połowa bibliotekarzy w czorty . Czy jakiekolwiek zasady to regulują ? Czy tylko przypadek a może mam zbyt wiele rzeczy na działce a powinienem mieć tylko biedny domek i itemy kupować w sklepie za pln ? W ten sposób na serwerze niedługo zostaną tylko gracze którzy wchodzą pograć i znikają , najlepiej jak wcześniej wyślą kilka sms. Mam powoli dość ...
Jacold - musisz mieć naprawdę jakiś problem. Ja na swojej działce mam pełno rzeczy, osadników miałem ale pozabijałeem. Jak będę w grze to daj mi znać to zobaczę co się dzieje, może tylko Ty masz ten problem?
Mam podobną sytuację z osadnikami. Ewidentnie jakaś część z nich znika między moimi wizytami w domu aby potem znowu się rozmnożyć. Coś jest nie tak....
Pamiętam, na poprzedniej edycji była moja złotoróbka. Cierpiała na problem kiepskiej konstrukcji, ale większym problemem było to, że każde oddalenie się powodowało znikanie wszystkich potworków, które się tam zrobiły. Wniosek? Wina ograniczeń ustawionych dla lepszej wydajności serwera. Znika gracz- znika życie na określonym obszarze.
Inevara , oczywiście że znikają jak odejdę z działki i to jest normalne, ale znikanie jak na nie patrzę ? I exp znikający zaraz po spadnięciu do "studni" ? Panstachu321 , inni gracze też mieli problem ze znikającym expem, jak chcą to niech się ujawnią w tym temacie. pat277, ok jak leży długo , ale nie zaraz po wpadnięciu do doła