Imię:Michał Dokładny nick w grze:mikolllll Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach: Creative Z Bratem Jakies 3,5 Godziny I Reszta 1 Godzina Data urodzenia:2000 16 Maj Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rok 2016 Wersja 1.8.9 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:lipiec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftappleodac MiniGry Takie Jak SpeedRun Spleef MegaWalls TheWalls Elytra Games I Tryb Real Life Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:/mute /kick - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do Administracji - Pomagać W Rozwoju Serwera - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.:\:\:\<kocham><kocham> Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:zeby pomagac graczom w roznych sprawach w ogrnianiu czatu W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:konflikty rozwiazuje na spokojnie z kazda osoba ktora tego potrzebuje Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak bardzo lubie wspolpracowac z ludzmi mi to sprawia przyjemnosc Opisz swoją osobę:jestem mila osoba,pomagajaca w karzdej sprawie,latwo denerwujaca sie xd,jestem smieszkiem i jestem cierpliwa Określ swoją dyspozycyjność:jak wspominalam na serwie siedze 5h-9h wiec lubie budowac i przez te cale godziny buduje,poprawiam itd. Umotywowanie podania: Chciałabym jak najlepiej wykorzystać mój czas spędzony na serwerze i wykorzystać moje doświadczenie i wiedzę do pomocy innym graczom. Często bywam na serwerze w godzinach w których nie ma żadnego członka ekipy.
Hmm... no ciekawie. Jestem na NIE. Kiepsko napisane podanie, które jest strasznie nieczytelne. Aktywność na serwerach - zerowa, zresztą tak samo jak na forum.
Słabe podanie wszystko się zlewa Zerowa aktywność na forum Daj się poznać powodzenia za miesiąc Jestem na nie
Od dzisiaj wprowadzam nowy system do swojego mózgu. Zapiszę go pod plikiem... Dy zys cytejszyyn A więc zaczynamy Nie widziałem was jeszcze Lag lag lag i jeszcze raz lag Interpunkcja to jakoś mnie nie przekonała do ciebie. 16-latek powinien znać zasady interpunkcji Albo Michał to imię żeńskie, albo skopiowałeś bądź skopiowałaś podanie albo jesteś obojnakiem O tym że nie wstawiłaś/wstawiłeś znaków polskich tam gdzie trzeba to już nie wspomnę Uff jestem na wielkie NIE
Witaj, Nie widziałem Cię ani na Forum ani w grze. Podanie napisane w mniej niż 5 minut. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.