Dodaniu paru rzeczy na serwer Survival: 1.Gdy się zginie dostać bana na 3-4 minuty a tu dlaczego ponieważ zdarza się że w godzinach szczytu są problemy w biciu na Survival. 2.Dodanie questy. Questy robiło się u npc np. -Kowal wykop 30 rud żelaza nagroda 6 złota -Drwal zetnij 20 drzew nagroda żelazna siekiera Czym trudniejszy quest tym lepsza nagroda Myślę, że jest to dobry pomysł
1. chodzi o logout podczas walki? Wyjaśnij dokładniej 2. Questy są już na SkyBlocku. Jestem na nie EDIT: kacperkowi chodzi o to że questy już są. Chodzi mu o zakres całego serwera
RoyalSteve nie chodzi mi o logout tylko gdy dedniesz jesteś wyrzucany ze serwa i masz bana na 3-4 minuty
Co do pierwszego to uważam to za bezsens. Na co to komu? Jak ktoś zginie np. przez przypadek to przyjmijmy że po 3 minutach one znikną. Natomiast co do drugiej to jestem za. To że questy są na skyblocku nie oznacza, że nie mogą być gdzie indziej
Kacperek zobacz 1 zdanie Co do pomysłów 1 nigdy 2 na innych serwerach się to sprawdza... Tylko że tu będą JESZCZE WIĘKSZE lagi . Do każdej osoby musi być wysłana osobna wiadomość . A jakby było na globalnym to byłby gigantyczny spam.