01.02.2017 PODANIE Imię: Wiktoria Dokładny nick w grze: Wictra Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam około 3 godzin, najchętniej gram na serwerach creative. Data urodzenia: 12.01.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od około 2013 roku, możliwe ze wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 30.01.2017 (zdaję sobie sprawę, że to krótko, ale szybko ogarniam :]) Czy kiedykolwiek byłaś karana na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Eventy na serwerze creative w postaci minigierek, różnego typu rywalizacje między graczami. Jakie obowiązki posiada pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki Administracji. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym. Jakie uprawnienia posiada pomocnik: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - Wycisza gracza na określony czas Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać innym osobom, (mimo że na serwerze miałam tylko kilka okazji) chciałabym również spróbować czegoś nowego. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Moim zdaniem najlepszym sposobem będzie rozmowa z załóżmy dwoma skłóconymi osobami, wysłuchaniu obu wersji i wyciągnięciu wniosków z konfliktu. Ważne jest, aby wytłumaczyć im co zrobili źle. i jak najlepiej postąpić w przyszłości. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Od trzech lat jestem wolontariuszką, więc mam doświadczenie ze współpracy z ludźmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Wiktoria, jestem pełną życia, wesołą i cierpliwą osobą. Mam kilka hobby m.in granie w różne gry komputerowe, gram na gitarach (elektrycznej i klasycznej). Jak już wcześniej wspomniałam jestem wolontariuszką. Uczęszczam do 2 klasy gimnazjum. Interesuje się biologią oraz chemią. Określ swoją dyspozycyjność: W dni wolne od szkoły i weekendy mogę przebywać wiele godzin, to już może być narzucone przez administrację, na tygodniu 2/3 h, oprócz środy i wtorku (szkoła muzyczna). Umotywowanie podania: Uwielbiam spędzać czas z ludźmi, rozmawiać z nimi,chciałabym zostać pomocnikiem oraz mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam :]
Pomimo szybkiego ogarniania 2 dni to chyba nieco za mało. Ale podanie bardzo ładne. Sądzę, że przy odrobinie sanozaparcia za miesiąc powinno sie udać
Podanie bardzo ładnie napisane no ale niestety ten krótki staż na serwerze oraz zerowa aktywność uniemożliwiają dojście teraz do ekipy. Pograj kolejny miesiąc, daj się poznać graczom oraz zwiększ aktywność na forum Pozdrawiam