Dokładny nick w grze:Miki45ful Czy posiadasz range Vip/SVip: Tak. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W wakacje nawet do 10 h Ile masz lat: 14 Jak długo grasz w minecraft: 3 lata (przeszło) Jak długo grasz na serwerze craftapple: Od połowy serwera . Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: tak (ale nie z mojej winy) Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): kick Dlaczego ty: Znam pluginy , komendy . Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Mikołaj,mam 14 lat lubię grać w piłkę nożną,minecraft'a i gry RPG . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie , ale gdy tylko się dowiem poinformuje . Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin:Na Forum (ogłoszenia Admina) Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak Jakie obowiązki ma CzatModerator: Pilnowania Chatu , a w przypadku reklamy innych serwerów poinformować range wyższą.
Zdecydowanie na NIE, rozwydrzony dzieciak który już raz na TS pokazał na co go "stać", zmykaj miki do Rota a bana miałeś na koncie Rota za obrazę Violetty na mikim nie wiem za co miałeś ale znając ciebie zasługiwałeś.
Popek po co ci link jak napisałem , gdzie jest? A i jak brak komendy kick? [hr] Sniekr 'rozwydrzony' ? Na co mnie 'stać' ? A co do reszty na nie bo wiek co ma wiek do serwera , wszsty jesteście uprzedzeni bo mam 14 lat to wasz główny powód .
Miki a co już nie pamiętasz jak kiedyś ponad 2 miesiące temu siedziałem z Rotem potem ty wszedłeś i prosiłeś mnie o un bana jak odmawiałem to zacząłeś wyzywać, w takim wieku a już pamięć szwankuje ?
Oj ty miki ty pamiętam to bardzo dobrze Astar chwile po tym przyszedł może i nie słyszał twoich "wypowiedzi" ale śmialiśmy się z rotem z ciebie przed dobre 15 min .