Imię: Nazywam się Tomasz Dokładny nick w grze: TomSons334 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie gram po 2-3h . Na serwerach takich jak CraftApple oraz *** Data urodzenia: 21.08.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczełem grać od wersji 1.5.2 i było to 2-3 lata temu Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Crafapple gram od wakacji w 2016 r Grałem na różnych nickach Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy! Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ten serwer jest idealny ale można by było mniej graczy którzy przeklinają i wyzywają! Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia do kickowania , wyciszania ,teleportowania itp. A obowiązki : Powinien pomagać graczą . Pilnować porządku i ładu na czacie oraz pilnować innych , pomagać wyższym rangą! Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ uwielbiam ten serwer oraz jak gram widzę że dużo osób potrzebuje pomocy ! W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuje rozwiązać ten konflikt oraz porozmawiać z dwoma stronami ! Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak umiem się dobrze dogadać z innymi jestem dla każdego miły! Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Tomasz ! Lubię grać w minecrafta ponieważ to jest kreatywna gra i można dzięki niej się dużo nauczyć! Trenuję sport a mianowicie JUDO . W realu Lubię również pomagać oraz dogaduję się z każdym! Jestem ogarnięty nie kłócę sie oraz zawsze próbuję sie pogodzić ! Jestem miły dla innych często pomagam innemu administratorowi ! Jestem szczery i otwarty na nowe propozycje oraz wyzwania! Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze mógłbym być 2-4 godzin ! Umotywowanie podania: Zawsze marzyłem aby być administratorem na CraftApple to mój ulubiony serwer!
Nie będę omawiać tu twojej osoby ani podania. Fakt, iż zareklamowałeś serwer jest wystarczający, żebym była na NIE.
Podanie się zlewa Nie podawaj ip innego serwera bo tu chodzi o jaki tryb a nie serwer chociaż piszę serwer 1 post 0 zerowa aktywność na forum jak i w grze Zaczełem? Piszę się zacząłem Na wielu nickach? Powinien być ban za mulciaki Pomocnik nie ma możliwości teleportowania się do innych graczy bez ich zgody Skoro piszesz że widzisz wiele osób potrzebujących pomocy to pomóż im a nie Co masz z " ! "? Jestem na NIE 1 sylaba 1 spół głoska 2 samo głoski 3 litery Pozdrawiam Ps Twoje podanie zostanie odrzucone!