✎ Imię: Malina ✎ Dokładny nick w grze: Jazminola ✎ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerach CraftApple przebywam od 3 do 6 godzin. Najchętniej jest to na trybie Survival. Często również przebywam na Creative. ✎ Data urodzenia: 11.07.2002r. ✎ Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Po raz pierwszy w MineCraft zagrałam 14 marca 2014 roku, na wersji 1.7. ✎ Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 rok, prawdopodobnie kwiecień. ✎ Czy kiedykolwiek byłaś karana na serwerze gry lub forum: Nie, staram się przestrzegać regulaminu gry. ✎ Co chciałabyś zmienić na Craftapple: Obecnie nie mam żadnych pomysłów. Niedługo będzie Nowa Edycja, dajmy się zaskoczyć. ✎ Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend: - /kick - Wyrzuca gracza z serwera. - /mute - Wycisza gracza na określony czas. Zaś jego obowiązki to: - Pilnowanie chatu. - Zgłaszanie błędów i bugów w grze do Administracji. - Pomaganie graczom. - Uczestnictwo na forum oraz w grze. - Bycie dyspozycyjnym. ✎ Dlaczego chciałabyś zostać pomocnikiem: Często podczas nieobecności ekipy znajdują się gracze, którzy naruszają Regulamin Serwera. Chciałabym móc odpowiednio karać takie osoby, aby serwer CraftApple stawał się coraz bardziej przyjazny graczom. Oczywiście lubię też pomagać graczom, a Pomocnik + Chęć do pomagania graczom potrafi przynieść wspaniałe i zaskakujące efekty. ✎ W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obu stron, wysunę wnioski, a w przypadku wykazania braku chęci do poprawy użyję odpowiednich komend. Postaram się również, aby każdy zrozumiał swój błąd. ✎ Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, mam takową w posiadaniu. ✔ ✎ Opisz swoją osobę: Nazywam się Malina i aktualnie mam lat 14. Pochodzę z województwa lubelskiego, z Lublina. Moim hobby jest rysowanie oraz inne formy wyrażenia się artystycznie. Jestem dosyć dobrą uczennicą, w tym semestrze udało mi się uzyskać najwyższą średnią w klasie. Oprócz MineCraft gram w Call Of Duty oraz serię gier symulacyjnych The Sims. Początkowo na serwerze bywałam na SkyBlock, ale z czasem zaczęłam interesować się innymi trybami. Jestem wrażliwa, sumienna, sympatyczna, no i mam poczucie humoru. Zawsze kiedy ktoś ma jakiś problem mogę go wysłuchać i spróbować doradzić. ✎ Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem nawet do 6 godzin. Oczywiście nie dzieje się to na tygodniu, bo wtedy akurat skupiam się na nauce. Skontaktować się można ze mną poprzez Gadu-Gadu oraz Skype, chociaż i tak często jestem na serwerze. ✎ Umotywowanie podania: Gdybym miała szanse na rangę pomocnika, na pewno otoczyłabym opieką tryb Creative, gdyż to właśnie on jest najbardziej ubogi pod względem pomagania i nadzoru.
Ładnie napisane podanie Na forum też jesteś Jedyne do czego mogę się przyczepić to fakt, że ostatnio na cv cię nie ma. Wracaj :\ Jestem na tak powodzenia!
Witaj, zależy jak mam patrzeć na tą całą "sprawę", gdy miałbym oceniać twoje podanie byłbym na stanowcze tak, ale tak jak to napisał ThreeEyedMaster Co do osoby mam parę zastrzezeń, których nie chce tutaj publikować. Pozostaję bez zdania.
Do samej osoby mam pewne zastrzeżenia. Nie chodzi o jej działalność na serwerze, lecz samą postać. ^ #Hate_You ^ Obserwowałem Ciebie na serwerze. Z serwerem zaznajomiona jesteś w 100%, podanie ciekawie napisane, udekorowane. Aktywność na forum, hm... tutaj mam kłopot. Nie specjalnie śledziłem twoje postępowania na forum. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia. Nie wierzę że to mówie, ale... jestem na TAK