Nick z gry KaC Data otrzymania bana 02/03/2017 Sytuacja oraz powód otrzymania bana Podałem dziecku ts3 Iż podał mi waszego ts3 Po czym ukrył się na kanale gdzie wejść nie mogłem A dużo szczekać potrafi więc podałem mu swój Adres Ip na msg.(Chyba brak mu było publiki). To Zwalnia mnie z obowiązku "Reklamy innego adresy ts3 Iż jeden gracz otrzymał tą wiadomość. Dlaczego miałbyś dostać UB ? Ub mogę dostać za wiele Powodów Iż gracze to server a server to? To gildyjny ts Gram tam w lola metina I inne gry w Godzinach szczytu brakuje slotów w tej onej chwili dostali by bany zapewne srogi to ban za taki wyczyn. Chce tylko odpowiedzi admina resztę proszę usunąć.
Już pędzę z wyjaśnieniem. (RS § 3. Pkt.9) (RS § 13. Pkt.5) https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf To na tyle z regulaminu. Nieznajomość regulaminu oraz brak zapoznania się z regulaminem nie zwalnia z zasad panujących na serwerze oraz nie upoważnia do łamania regulaminu obowiązującego na serwerze Craftapple i jego podległym podmiotom. Co do Twojego bana to jestem skłonna Ci zmniejszyć karę do 7 dni od dziś.