Imię: Emilia Dokładny nick w grze: SweetBabeczkaLOL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze spędzam około 3/4 (czasami więcej) godzin, na serwerze craftapple, na trybach Survival oraz Skywars (obecnie nieczynne) Data urodzenia: 10.02.2005 (czyli obecnie mam 11 lat) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grę 23 czerwca 2016 r. czyli w dzień wyjścia aktualizacji 1.10.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: zaczęłam 2 dni po kupieniu Minecrafta czyli dokładnie 25 czerwca 2016 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i nie zamierzam Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic. No może za wyjątkiem naprawienia błędu na Skywars. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek- - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Pomocnik ma dostęp do komend- /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać graczom, jestem odpowiedzialna, rozważna i myślę że ten server potrzebuje takich ludzi. Jeśli zostałabym pomocnikiem to pomagałabym graczom, rozwiązywała ich problemy i wypełniała dane mi obowiązki. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno postarałabym się aby w przypadku np. kłótni wysłuchać obu (lub więcej) wersji i ustalić fakty, oraz doprowadzić do porozumienia. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, zdecydowanie. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem kreatywna, porządna, miła, opiekuńcza oraz bardzo lubię pracę w zespole. Moimi zainteresowaniami są jazda konna, gry komputerowe, pływanie. Mam pełen szacunek do osób wyższych rangą ode mnie oraz do wszystkich z którymi się zadaję. Mam dużą grupę wspaniałych przyjaciół ale i tak lubię każdego i nie mam problemów z nawiązywaniem znajomości. Jestem otwarta dla innych i umiem dzielić się nawet wstydliwymi rzeczami (czasami niestety nie przynosi to dobrych konsekwencji). Zawsze dotrzymuję obietnic danych komuś i nie zapominam o nich przez długi czas. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem gotowa na każde "zlecenie" i jeśli np. admin mnie o coś poprosi zawsze może na mnie liczyć. Umotywowanie podania: Niejednokrotnie już udowodniłam że lubię takie typy zajęć i jestem gotowa na wszystko o co mnie poproszą. Lubię udzielać pomocy, więc to zajęcie może być dla mnie. Pozdrawiam serdecznie całą administrację i wszystkich którzy to czytają :]
oj tam oj tam będę po prostu jako pomocnik to robiła a wypełnianie danych mi obowiązków to nwm. jak admin mnie o coś poprosi a tak normalnie nie poprosi dobrze to wiem A i czy według Ciebie nadaję się na pomocnika?[hr]Przepraszam bardzo ale na Sv siedzę prawie cały czas. po prostu nie piszę cały czas na chacie tylko gram tak?
Słabe podanie Zerowa aktywność na forum jak i na Sv Jestem na NIE Nie nabijaj postów pod swym podaniem
A więc świadczy to o tym, że nie pomagaszObowiązki copypaste. Nie będę się rozpisywać. Na NIE #NaPlayStation4
Witaj, Nie widziałem Cię ani razu na Forum, w grze widuję Cię sporadycznie. Moderator Noragiri słusznie zauważył, że przyszły kandydat na Pomocnika powinien pomagać i angażować się w życie serwera jeszcze przed otrzymaniem rangi. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.