Imię:Adrian Dokładny nick w grze:aPruss Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4h sky block i creativ Data urodzenia:01 08 1998 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2013 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:fer play na pvp , pvp i parkur Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: kik, mut pomaganie graczom , czat Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: mało aktywnych pomocników W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:wysłuchanie obu stroni i wyciągnięcie wniosku Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:101% Opisz swoją osobę: Wyrozumiały, bezstronny i nie jestem mściwy tyle o mnie Określ swoją dyspozycyjność:jeśli potrzeba to 24 Umotywowanie podania:wydaje mi sie że jestem odpowiedzią osobą do tej funkcji
Witaj, Nie widziałem Cię ani razu na Forum, w grze widziałem Cię chyba tylko raz. Podanie napisane niedbale, niestarannie, czyli tak jakbyś napisał je na kolanie. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.