[/b]Imię: Karolina [/b]Dokładny nick w grze: karcia [/b]Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na Survivalu, ze 3-4 godzin. [/b]Data urodzenia: 18.09.2004 [/b]Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram w Minecrafta od roku. [/b]Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram na CA od pół roku. [/b]Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłam karana na CA. [/b]Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic,to mój ulubiony serwer. <3 [/b]Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy: -/kick <nick> wykopuje gracza -/mute <nick> wycisza gracza na określony czas. Obowiązki Pomocnika: -Pomaganie graczom -Aktywność na Forum jak i w grze -Zgłaszanie wszelkich usterek Administracji -Kontrolowanie czatu [/b]Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Od kilku miesięcy się staram o Pomocnika uważam że bym sie nadała ponieważ jestem aktywna w grze i na forum . [/b]W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdyby zaszło by do kłótni pomiędzy graczami i by użyli Netykiety ostrzegła bym ich na czacie, lecz gdyby się to powturzyło wykopała bym gracza za Netykiete. [/b]Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak . [/b]Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjność: Mam na Imie Karolina.Mam 12 lat.Moim Hobby jest taniec .Pochodze z Bydgoszczy.Mam tylko jedną ulbioną gre czyli Minecrafta wcześniej grałam na Creative na CA.Póżniej mi się to znudziło i zaczełam grać na Survivalu. [/b]Umotywowanie podania: Od kilku miesięcy staram się o Pomocnika.Ogólnie staram sie pomagać na CA gdy tylko mam czas.Będe próbować aż dam rade . Mam nadzieje że mi się teraz uda. Pozdrawiam Karcia :*
Patrz wpisujesz (b] imię (/b] Karolina Tylko że muszą to być kwadratowe nawiasy Imię Karolina Magia x) Żeby nie nabijać postów jestem na T-A-K Edit Karcia jeżeli nie rozumiesz Bb-code to a masz skypa/Facebooka to napisz mi na pw to wyjaśnię Ci działanie Bb-code :>
Za późno BB-CODE nie jest wcale potrzebne do podań dyzys cytejszyn A to jak wczoraj kickało? W sumie mogłaś wczoraj w godzinach 20:00-21:00 nie być. Oj ja już miesiąc ledwo gram to więcej tych do zmienienia rzeczy zauważyłem. Błąd ortograficzny. Gdyby używali nietykiety to ich ostrzegasz? Chyba gdyby złamali netykietę. Ominięty punkt opisz swoją osobę+uzupełnienie tego punktu tam gdzie nie jego miejsce. Brawo ty brawo świnka chrum chrum pozdro dla kumatych. Starasz się pomagać? Ja jakoś nie widziałem gdy jeszcze grałem na sv. Czasem robiłaś odkop, a i błędny tytuł. No cóż lubię cię ale niestety na NIE
Witaj Karcia To ja PyteQ Masz duże szansę lecz jednak mało przebywasz na serwerze :/ JESTEM NA TAM I NA NIE
Jestem na kategoryczne NIE, twoje zachowanie nie jest godne rangi pomocnika, pomyśl co możesz zmienić, tak jak to napisał Three, może to po prostu nie jest dla ciebie.
Przykro mi ale nie... Czemu? Gdyż ponieważ bo Żarki wchodzisz na serwer NIE Ps royal pomocnik lagów/ wywalania graczy z serwera przez serwer ( powtórzenie wiem ) itd. Nie może zmienić . Pomyśl czasem zanim coś napiszesz
Witaj karcia, Na wstępie powiem Ci, że jeżeli nie potrafisz używać BB-Code to go nie używaj. Jest taki magiczny przycisk "Podgląd", sprawia on, że widzisz jak wygląda podanie po zastosowaniu czcionek, efektów napisu, kolorów, etc. Jeśli widzisz przed każdym swoim punktem [/b] to usuń to i zostaw w spokoju bo to tylko sprawia, że Twoje podanie staje się nieestetyczne. Mogłaś bardziej się postarać i ograniczyć wysyłanie emotikonów, gdyż to też stawia Cię w świetle "rozwydrzonej" dziewczyny. Nie odpowiedziałaś na punkt "Określ swoją dyspozycyjność" Twoje zdania to układali w I klasie podstawowej. Mając 12 lat i chodząc już do... V-VI klasy? Powinnaś się bardziej wysilić. A teraz krótki poradnik: Jak prawidłowo pisać zdania na komputerze. Jeśli piszesz zdanie to na końcu wstawiasz znaki interpunkcyjne, oczywiście. Ale działa to tak Cześć, jestem Bartek i mam 14 lat. Znak interpunkcyjny jest [.] ALE Cześć, jestem Bartek i mam 14 lat.[SPACJA] Kiedyś byłem pomocnikiem na serwerze CraftApple. To zaraz po zastosowaniu znaku interpunkcyjnego stawiasz SPACJE. U Ciebie jednak tego brak przez co podanie wygląda na niechlujne i nieestetyczne, znowu. Gdy gracz będzie miał przebłyski netykiety trzeba go wykopać, a nie pouczać. Małe uwagi: -Aktywna w grze, -pomaga, -stawiasz błędy ortograficzne, i gramatyczne i inne takie, -zacznij się trochę bardziej udzielać na forum Gorąco pozdrawiam, Rapstak. ==== Starając się, zdziałasz więcej. Edit 1: Do osób, które piszą jedynie coś typu lub - Wasze zdanie, nierozbudowane i nic nie wnoszące do ich przyszłego losu pomocnika czy też nie nic nie zmienia, zwykłe nabijanie postów, nic poza tym.
Czytając wasze podania, aż płakać ze śmiechu się chce. Czy wy na prawdę w wieku 12 lat nie umiecie złożyć przynajmniej 1 zdania które będzie poprawnie napisane? Które nie będzie zawierać błędów? Weźcie się ludzie za naukę, a nie składacie podania, bo tylko i wyłącznie się ośmieszacie.
Witaj, Nie widuję Cię na Forum, w grze ostatnio widziałem Cię tylko kilka razy. Podanie napisane niedbale i niestarannie. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.