MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Kruku

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika Xymor, 7 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    1. Nick: Kruku

2. Wiek: 20

3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Od piątku do niedzieli gwarantowane 2h.

4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak, w tym samym czasie, gdy siedzę na ts.

5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Około 2 lata.

6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego:
    Miałem - nieporozumienie/obraza członka ekipy MC.

7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Tak

8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: I na tym i na innym (własnym, stworzonym od zera).

9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Niektórzy wyjadacze mnie znają, niektórzy młodsi starzem mnie nie kojarzą. Mam na imię Michał, w listopadzie ukończyłem 20 lat. Lubię nowe technologie, technikę wojskową XX w., ptactwo wszelakiej maści i kontakty z drugim człowiekiem. Interesuję się również grafiką oraz rysunkiem. Jestem osobą godną zaufania oraz pomocną. Mam też bardzo rozwinięte poczucie sprawiedliwości co owocuje niekiedy mocno zaciekłą o nią walkę.

10. Dlaczego Ty: Mam doświadczenie zdobyte na przestrzeni czasu i standardowo czego nie wiem to doczytam. Uważam, że moje doświadczenie i wiedza będą pomocne w prowadzeniu i utrzymaniu serwera ts, szczególnie w obecnej sytuacji uszczuplenia jego ekipy.

11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: xXSoniaXx, Marcinek7, XInfiniterX

12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Bez zbędnych formułek, pilnowałbym odpowiedniej atmosfery na ts, czyli: Gdy ktoś ma problem, udzielałbym mu kompleksowej i satysfakcjonującej pomocy, zwracałbym uwagę na nicki jakie ustawiają sobie użytkownicy oraz upominałbym o zmianę gdyby okazał się nieodpowiedni dla publicznego serwera TS. W końcu, wszelkiego rodzaju błędy zgłaszałbym do osoby wyższej rangą.

13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem/łam regulamin, zrozumiałem/łam jego postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem w 100% na TAK!
    Kruku jest odpowiednią osobą na stanowisko Pomocnika TS3, poradził Sobie jaki Administrator TS3.
    Po odejściu z powodów szkolnych pomagał naszemu TeamSpeak'owi.
    Ciekawie napisane podanie.
    Nie mam nic więcej do powiedzenia.

Powodzenia!

3. DiarectZapasowe

DiarectZapasowe Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na TAK

Jest OK
    Ogarnia
    itp

4. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Jako że byłeś wzorowym Administratorem, oraz spokojnie przyszedłeś i wyjaśniłeś sprawę dlaczego Cię nie będzie przywracam Ci stanowisko Administratora TS3.

Cieszę się że do nas wróciłeś.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę