Nick z gry: Skiven - Hans Ikarus Data otrzymania bana: 08.02.2017r. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: W czasie kiedy serwer minecraft nie działał zapytałem się moich serdecznych przyjaciół z Team Speak 3 czy by nie chcieli nauczyć się redstone. Na pytanie to prawie wszyscy odpowiedzieli niesamowitym entuzjazmem, ale niestety serwer nie był dostępny. Zaproponowałem wtedy dla żartów inny serwer gry, którego IP wysłałem na czat ogólny na kanale prywatnym w ironicznej wiadomości. Jak się okazało pomocnik Pat277, który przebywał na kanale postanowił zgłosić ten fakt do administratora ts. Po otrzymaniu informacji o tym, że zakaz rozpowszechniania IP na kanałach prywatnych jest również zabronione błyskawicznie udałem się do xXSoniaXx, aby potwierdzić ten fakt - jak się okazało to była prawda, co mnie mocno zaskoczyło. Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bardzo żałuję tego co zrobiłem, ale gdybym wiedział to na pewno nie zdecydowałbym się nigdy na taki krok. Wiem zrobiłem głupio i obiecuję poprawę. Apeluję o skrócenie kary, a nie jej całkowite zniesienie, ponieważ wiem, że muszę ponieść konsekwencje mojego zachowania.
Jestem za ub dla Skivena. To, że podał jakieś tam ip dla żartów jest oczywiste, bo na kanale siedziały tylko osoby, które wiadomo, że na inny serwer nie pójdą typu Administrator MC, Pomocnik MC, Moderator MC i nowez. Kara jest przesadzona, tak jakby Skiven biegał po kanałach i każdej osobie dawał to ip. Proszę również, aby osoba BANUJĄCA zajęła się tym wątkiem, a nie pomocnik pat277, który ostatnio zamyka wszystko co się da mimo iż nie ma takich praw.
Można powiedzieć że jesteśmy ze Sobą zgodni, i jeśli ktoś już napisał z Ekipy, to można zamknąć wątek. Spodziewałem się, że będziesz wiedział ze nie można reklamować na prywatnym. Ni było nikogo na kanale, kto mógłby odejść z CA dla tego serwera. Osobiście byłby za skróceniem bana do 20 dni. Nie udawaj, że Ciebie nie ma na ts, i żałujesz, jak jesteś i Sobie normalnie rozmawiasz. Brak VIPA boli . Przeciwko UB, Houston.