Imię: Kasia Dokładny nick w grze: kasianinja Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 2 do 5 godzin a najchętniej na Creative Data urodzenia: 09.11.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2 lata temu i to była wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: na Craftapple zaczełam grać Rok temu.To było chyba w Sierpniu nie pamiętam Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tak Byłam, dostałam bana nie pamiętam za co ale bardzo tego żałuje Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic mi nie przeszkadza Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym Pomagać innym co mi sie bardzo udaje Czasami widze graczy którzy użuwają wulgaryzmów lub obstrzeliwają kogos działke bo go zdenował gracz W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obu zkłóconych oczywiscie wysłucham swiadków winnemu wyznacze odpowiednią kare Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak ,Posiadam taką umiejętnosć Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Hejka Naklejka. Mam na imie Kasia. Mam 16 lat.Jestem tak zwanym "smieszkiem klasowym XD " .Interesuje sie Informatyką i sportem.Moim hobby jest lepienie z plasteliny postaci z gry Five Nights At Freddy's.Lubie grać na Serverze Craftapple. Określ swoją dyspozycyjność: można sie ze mną skontaktować poprzez forum lub samą gre na creative. Umotywowanie podania: mysle ze sie nadam na to stanowisko. Lubie pomagać innym oraz trzymam za was kciuki
Świadkowie raczej mało tu pomogą. Mogą być oni ustawieni. Czy to jest 5 rozbudowanych zdań? Umotywowanie nie jest przekonywujące. Na dodatek z tego co mi wiadomo powinnaś trzymać kciuki za siebie, nie za nas. Po przeczytaniu tego podania śmiem wątpić, że masz 16 lat. + Czasami widuję Ciebie na serwerze. + Długi czas gry na CraftApple. - W ogóle nie pomagasz graczom. - Nie przyłożyłaś się do tego podania. Czym zaszkodziłaby Ci poprawność gramatyczna? - Twoja aktywność na forum jest zerowa. Jestem na NIE. Zacznij pomagać, udzielaj się na forum, wpadnij na TS, daj się poznać innym, a podanie napisz ponownie za miesiąc.
Hello jestem tu by wytknąć ci twoje błędy a więc cytuję: Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tak Byłam, dostałam bana nie pamiętam za co ale bardzo tego żałuje taa tyle że aby dostać pomocnika nie wolno być ANI RAZU karanym Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic mi nie przeszkadza chyba jest coś co można zmienić nie sądzisz? Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Hejka Naklejka. Mam na imie Kasia. Mam 16 lat.Jestem tak zwanym "smieszkiem klasowym xd " .Interesuje sie Informatyką i sportem.Moim hobby jest lepienie z plasteliny postaci z gry Five Nights At Freddy's.Lubie grać na Serverze Craftapple. zdania tak troche krótkie A więc jestem na NIE a więc przykro mi spróbuj za miesiąc
Jestem Na TAK -Często bywasz na serwerze -nie ma cię często na forum iż załozyłas dopiero dzisiaj nie mam nic do tego -często widuje jak pomagasz innym Jestem Na TAK XD
Witaj kasianinja, jestem tu, aby wytknąć Ci Twoje najczęściej wykonywane błędy przy pisaniu podania. Zaczynajmy! 1. Od razu mówię, że jesteś w stanie zastosować BB-Code (linijkę edycji tekstu nad polem pisania), dzięki temu podanie staje się bardziej estetyczne i stawiasz się w tym bardziej kreatywnym świetle. Nie jestem pewien co do tego, czy aby na pewno grasz tu rok? Gram tu 2x dłużej niż Ty i jakoś trudno było mi wychwycić Twój nick. Uprawnienia i komendy: Ctrl+C Ctrl+V Zdania miały być rozbudowane, pisałaś o pierwszych lepszych rzeczach jakie przyszły Ci do głowy. Naprawdę? Tylko na to wpadłaś? +++ +++ Bardzo mała aktywność na forum - można powiedzieć, zerowa. Dużo błędów interpunkcyjnych i ortograficznych. Nie pomagasz innym (z mojej perspektywy). Cóż, jak na razie nie, zacznij się udzielać na forum, w grze, wpadaj na TS'a, zapoznaj się jeszcze z innymi trybami, daj się poznać, pomagaj, a możliwe, że w następnym podaniu zmienię swój głos. Powodzenia!
Nie wypowiem się o aktywności bo mam przerwę. Ja zostanę na neutral. Czasem błędy są ale osoba wydaję się być miła
Jestem na duże Nie - Nie pomagasz innym graczom a widać to po tym że siedzę dużo na serwie i to widzę - błędy ortograficzne przez co można wątpić że masz 16 lat - twoje przebywanie na forum jest liczne Zeru - byłaś już karana co Świadczy o tym że nie możesz dostać się do Ekipy