Imię: Kinga Nick w grze: dedene Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na serwerze creative jakieś pół dnia lub cały dzień zależy czy mam wolne Data urodzenia: 02 Grudnia 2005 (Tak wiem za młoda pewnie) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Coś około rozpoczęcia lub zakończenia Listopada. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tylko 2 razy. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W sumie nie zastanawiałam się nad tym. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik powinien pomagać Moderatorom oraz Administratorom,utrzymywać porządki na Chacie,pomagać graczom premium i bez rangi premium,również posiada komendy :kick/wyrzuca gracza z serwera/, mute/ wycisza gracza (na określony czas) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Moim marzeniem zawsze było zostać pomocnikiem pomagać Adminom i Moderatorom,oraz chciałabym pomagać innym. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Napisała bym do graczy którzy uczęszczali w konflikcie i pomogła w problemie a za którymś razem dała bym kicka Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Nie zawsze,jestem osobą mniej lubianą i każdy ma mnie gdzieś mam nadzieje że ,,ranga'' pomocnik mi w tym pomoże Opisz swoją osobę:Jestem cichą myszką, nie lubię się kłócić w domu jestem taką ,,wariatką'' i w domu potrafię się zabawić Określ swoją dyspozycyjność:Jestem bardzo Dyspozycyjna I Gotowa Umotywowanie podania: Jestem gotowa na wszystko Z poważaniem dedene
Hello jestem tu by wytknąć ci błędy a więc: Cytuję Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tylko 2 razy. aby dostać sie do administracji nie wolno być karanym ANI RAZU Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W sumie nie zastanawiałam się nad tym. to sie wysil i zastanów Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Nie zawsze,jestem osobą mniej lubianą i każdy ma mnie gdzieś mam nadzieje że ,,ranga'' pomocnik mi w tym pomoże nie zawsze, ale pomocnik musi zawsze posiadać taką umiejętność Opisz swoją osobę:Jestem cichą myszką, nie lubię się kłócić w domu jestem taką ,,wariatką'' i w domu potrafię się zabawić 5 zdań miało być 5 zdań ;-; Jestem na NIE
Co do małej poprawki: § 9. Ekipa i Administracja Pkt. 6 Twoja wypowiedź w tym pytaniu wskazuje na to że nie poświęciłaś zbyt wiele uwagi do napisania tego podania. Niby niuanse ale zawsze warto zwrócić na nie uwagę. Jako pomocnik powinnaś umieć współpracować z ludźmi, niezależnie od tego czy się lubicie czy nie. Wzór podania na pomocnika? Chcemy jakoś poznać osobę, która może będzie z nami współpracowała. Niestety, kandydatura zostaje dorzucona Powodzenia za miesiąć.