Imię : Cyprian Nick W Grze: hsaloq Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Jestem W Gimnazjum I bardziej W Weekend i Piątek Gram 1 lub Więcej (Najbardziej Na Creative) Data Urodzenia: 2003.09.14 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.3.1 Wrzesień 14 (W moje Urodziny) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 lipiec Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum:Nie Nie byłem Karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Toksyczność I Obraza Są Już Problemem Który Powinien Być Karalny Zawsze Jak Wchodzę Gdzie To Będą Toksyczni Gracze. 2 Rzecz To Oszukujący (Cheaterzy) Można Ich Wszędzie Spotkać Ja mam Już I Dosyć Ich Nie powagi Jeszcze Dodam Że często Widzę Jak Gracze Strzelają Płonącymi Strzałami na kogoś działkę bez powodu i Budują Nieprzyzwoite Budowle Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Może Używać Komend /kick /mute I ma za zadanie Pomagać Moderatorom Na Serwerze I na Forum I Musi Utrzymać Porządek Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chce Pomagać Graczom By Ich Czas Jak Grają Nie Był uszkodzony Przez Osoby Które Oszukują Lub Obrażają W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Osoby Które się nie słuchają zasad będą musiały być ukarane Jak Zobaczę kogoś kto obraża osobę bez powodu będę zmuszony Ukarać Toksycznego Gracza Komendą /mute uciszę go kilka razy a jeżeli nie przestanie obrażać zrobię Zdjęcia by były dowodami że nie Wyrzuciłem go bez powodu Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak (w Gimnazjum Pracuje W grupach i się przyzwyczaiłem) Opisz swoją osobę: Jestem Humorystyczną Osobą Lubie Żarty (Ale Tu chodzi o te pisane) Można Mnie Naprawdę Łatwo Rozśmieszyć.Ale Jestem Też Kulturalną Osobą Mam Zawsze Chęć pomóc. Nienawidzę Przekleństw i Obrazy Wiem Mogę przekląć ale rzadko i nie przy ludziach.Jestem Osobą Która Na Przykład: Zbuduje ci Dom, Pomoże W Pracy Domowej i Pomogę Ofiarom Toksyczności Graczy. Określ swoją dyspozycyjność: W Weekendy Można Mnie Znaleźć Najczęściej na Creative, a Najrzadziej na Survivalu Można Się Ze mną skontaktować Przez Face Booka: Hsaloq Hsaloq Skype: Hsaloq Twittera: Hsaloq Steam: Hsaloq Czasami Jestem Na Teamspeak Umotywowanie podania:Jakbym Był Pomocnikiem To Bym Wziął się Za Creative I Survival Dziękuje Za Przeczytanie I Pozdrawiam Hsaloq
Witam cię Przejdźmy do rzeczy: Na Creative to ja siedzę tyle czasu że normalnie mnie ,,nołlajfem''nazywają, Nigdy nie zdarzyło mi się ciebie zobaczyć. Nie widziałem ani razu jak pomagasz. To twój Pierwszy post na forum. W ogóle to jakieś przerwy między punktami mogłeś zrobić, bo to się ciężko czyta. Mi te Argumenty Starczą by być Na Nie. Pograj przez następny miesiąc, w ogóle się światu pokaż bo cie nie widziałem ani razu, daj się poznać, a jak chcesz pisać następne podanie, to za min. 30 dni. Serdecznie Pozdrawiam.EDIT1: Jedną z Prac pomocnika jest pomaganie, czyli odzywanie się na czacie przede wszystkim, więc wiesz, budując na działce i nic poza tym nie masz szans, i nie polecam odpowiadać na każdy post pod tym wątkiem bo to nabijanie postów.
-Mało widuje cię na forum -rzadko co cię widuje równierz w grze. -Podanie nie Estetyczne Jestem na Nie
A pomagasz na czacie? Ja jestem na NIE Niektóre rzeczy w tym podaniu mi nie pasują. Nie będe mówić jakie bo nie mam czasu (Pisałem na przerwie na stoku)