MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika hsaloq, 14 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hsaloq

hsaloq Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię : Cyprian
    Nick W Grze: hsaloq
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Jestem W Gimnazjum I bardziej W Weekend i Piątek Gram 1 lub Więcej (Najbardziej Na Creative)
    Data Urodzenia: 2003.09.14
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.3.1 Wrzesień 14 (W moje Urodziny)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 lipiec
    Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum:Nie Nie byłem Karany
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Toksyczność I Obraza Są Już Problemem Który Powinien Być Karalny Zawsze Jak Wchodzę Gdzie To Będą Toksyczni Gracze.
    2 Rzecz To Oszukujący (Cheaterzy) Można Ich Wszędzie Spotkać Ja mam Już I Dosyć Ich Nie powagi
    Jeszcze Dodam Że często Widzę Jak Gracze Strzelają Płonącymi Strzałami na kogoś działkę bez powodu i Budują Nieprzyzwoite Budowle
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Może Używać Komend
    /kick
    /mute
    I ma za zadanie Pomagać Moderatorom Na Serwerze I na Forum
    I Musi Utrzymać Porządek
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chce Pomagać Graczom By Ich Czas Jak Grają Nie Był uszkodzony Przez Osoby Które Oszukują Lub Obrażają
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Osoby Które się nie słuchają zasad będą musiały być ukarane
    Jak Zobaczę kogoś kto obraża osobę bez powodu będę zmuszony Ukarać Toksycznego Gracza
    Komendą /mute uciszę go kilka razy a jeżeli nie przestanie obrażać zrobię Zdjęcia by były dowodami że nie Wyrzuciłem go bez powodu
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak (w Gimnazjum Pracuje W grupach i się przyzwyczaiłem)
    Opisz swoją osobę: Jestem Humorystyczną Osobą Lubie Żarty
    (Ale Tu chodzi o te pisane) Można Mnie Naprawdę Łatwo Rozśmieszyć.Ale Jestem Też Kulturalną Osobą Mam Zawsze Chęć pomóc. Nienawidzę Przekleństw i Obrazy Wiem Mogę przekląć ale rzadko i nie przy ludziach.Jestem Osobą Która Na Przykład: Zbuduje ci Dom, Pomoże W Pracy Domowej i Pomogę Ofiarom Toksyczności Graczy.
    Określ swoją dyspozycyjność: W Weekendy Można Mnie Znaleźć Najczęściej na Creative, a Najrzadziej na Survivalu
    Można Się Ze mną skontaktować Przez Face Booka: Hsaloq Hsaloq
    Twittera: Hsaloq
    Steam: Hsaloq
    Czasami Jestem Na Teamspeak
    Umotywowanie podania:Jakbym Był Pomocnikiem To Bym Wziął się Za Creative I Survival

Dziękuje Za Przeczytanie I Pozdrawiam
    Hsaloq

• Lubię To Lubię To x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Witam cię
    Przejdźmy do rzeczy:
    Na Creative to ja siedzę tyle czasu że normalnie mnie ,,nołlajfem''nazywają, Nigdy nie zdarzyło mi się ciebie zobaczyć.
    Nie widziałem ani razu jak pomagasz.
    To twój Pierwszy post na forum.
    W ogóle to jakieś przerwy między punktami mogłeś zrobić, bo to się ciężko czyta.

Mi te Argumenty Starczą by być
    Na Nie.

Pograj przez następny miesiąc, w ogóle się światu pokaż bo cie nie widziałem ani razu, daj się poznać, a jak chcesz pisać następne podanie, to za min. 30 dni.

Serdecznie Pozdrawiam.​
    EDIT1: Jedną z Prac pomocnika jest pomaganie, czyli odzywanie się na czacie przede wszystkim, więc wiesz, budując na działce i nic poza tym nie masz szans, i nie polecam odpowiadać na każdy post pod tym wątkiem bo to nabijanie postów.

3. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    -Mało widuje cię na forum
    -rzadko co cię widuje równierz w grze.
    -Podanie nie Estetyczne

Jestem na Nie

4. hsaloq

hsaloq Użytkownik

Docenione treści:
    1
    W grze To Siedzę W działce Uwielbiam Budować
    [hr]
    Siedzę Na Działce

5. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    A pomagasz na czacie?
    Ja jestem na NIE

Niektóre rzeczy w tym podaniu mi nie pasują.
    Nie będe mówić jakie bo nie mam czasu (Pisałem na przerwie na stoku)

6. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Akceptuję. Pamiętaj że administracja obserwuje pomocników czy się sprawdzają.

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Zdegradowany w związku z bardzo długą nieobecnością.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę