MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie - Smajli

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Smileee, 16 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Smileee

Smileee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mateusz
    Dokładny nick w grze: Smajli
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Poświęcam tyle czasu na ile mam ochotę :D (uroki życia studenckiego), Jedynie na jakim serverze gram to na "craftapple".
    Data urodzenia: 30.04.1996
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od jednej z początkowych wersji.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Od niedawna.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy ^^
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Server jest udany więc zmiany to jedynie detale które pojawią się z czasem :)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomoc moderatorom, aktywność, informacje o błedach gry (servera) do glownej administracji albo vip, pomoc graczom i oczywiście dyspozycyjność :D Z tego co jeszcze pamiętam to mute i kick.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubie panować nad porządkiem i kulturą gry :) W skład oczywiście wchodzi pomoc i współpraca.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: W pierwszym stopniu polecam kulturalną rozmowę, później w przypadku braku współpracy drastyczniejsze metody ^^.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej.
    Opisz swoją osobę: Uhhhh. Mam na imię Mateusz bo tak mi dano je przez Mamusię prawie 21 lat temu :D. Uwielbiam czytać książki i oglądać Anime xD. W wolnych chwilach zajmuję się sprawdzaniem i zwiększaniem zabezpieczeń sieci internetowych. Studiuję Fizjoterapię i psychologię (takie tam ambitne plany na przyszłość). O uwielbieniu grania na komputerze to nawet nie wspomnę. Gram też w LoLa, CS:GO, Overwatch i Rocket league. Posiadam bardzo dobre doświadczenie administracyjne, ponieważ byłem adminem w wielu grach :) Tworzę dużo modów do CS:GO.
    Określ swoją dyspozycyjność: Bardzo duża dyspozycyjność. Jak trzeba to nawet kilka h dziennie.
    Umotywowanie podania: Mam dość dużo czasu i po za nauką przesiaduję na komputerze więc myślę że przydał bym się jako dodatkowa pomoc :) Gry stają się o wiele przyjemniejsze gdy jest kultura i zerowa ilość cheaterów.
    Myślę że dość ładnie napisałem to podanie ;D

Reklama
  2. kapiwegiel

kapiwegiel Użytkownik

Docenione treści:
    25
    1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Poświęcam tyle czasu na ile mam ochotę biggrin (uroki życia studenckiego), Jedynie na jakim serverze gram to na "craftapple".

Chodzi o SV sky block lub creative

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od jednej z początkowych wersji.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Od niedawna.

DATY!!!!!

Nigdy Cię nie widziałem na serwie

N-I-E ( nie )
    Ps jak się cytat robi?

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    kapi <quote> ... </quote> bądź <quote=nick> ... </quote> tylko w kwadratowych nawiasach.

Co do podania pisane jest na szybko i niestarannie, spróbuj za miesiąc przykładając się troszeczkę bardziej, konkretnie i dokładnie odpowiadając na pytania.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę