Mam na imię Bartek. Mój nick w grze to BarPos. W grze przebywam od 2 do 3 godzin. Najchętniej gram na serwerze CraftApple (nie gram na innym serwerze). Urodziłem się 25.03.2000 roku. Grać w minecraft zacząłem w 2012 roku i grałem wtedy na wersji 1.6.4 . Na CraftApple gram jakiś miesiąc. Niestety byłem karany na tym serwerze i tego żałuję. Bardzo chciałbym pomóc graczom, którzy pilnują porządku. Pomocnik musi pomagać graczą w ich problemach, pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, zgłaszać problemy, bugi i inne. Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ lubię porządek i chciałbym pomagać administracji. Załagodzę konflikty za pomocą komendy /msg porozmawiam z graczami mającymi problem i jak będę musiał to ich wyrzucę z serwera. Posiadam umiejętność współpracy. Bardzo lubię porządek. Jestem spokojny. Lubię rozmawiać. Lubię pomagać. Bardzo lubie wasz serwer. Jestem dostępny tydzień a następny tydzień nie i tak dalej. Nie mam pytań. Bardzo proszę o dodanie mnie do pomocników. Bardzo się staram.
zerowa aktywność na forum. Miałeś bana. Co do podania nie postarałeś się jest napisane niestarannie. moim zdaniem nie ma szans abyś dostał się teraz do ekipy.
Witaj, Bartek. Jak już odpowiadasz, to przydałoby się napisać również pytania. Nie zrozumiałeś pytania, chodziło tutaj o to byś wymienił jeden z trzech trybów, na którym najczęściej przebywasz. Brak rozwiniętej wypowiedzi, oraz komend. Pomagać możesz również bez rangi. To nie są zdania rozwinięte. Gdybyś się starał to byś się bardziej przyłożył do napisania podania. Zwiększ aktywność na forum, oraz w grze, daj się przekonać, że ci zależy, powodzenia. Pozdrawiam Zawodowiec.