MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

doublelightsaber

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Double, 18 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Double

Double Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imię: Antoni
    Dokładny nick w grze: doublelightsaber
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jestem dość dyspozycyjny. W dni powszednie gram około godziny, dwóch (rzadziej trzech lub więcej), zaś w weekendy czas ten wydłuża się do kilku godzin. Wszystko zależy od obowiązków. Najczęściej spotykacie mnie na creative, rzadko jednak wchodzę na inne serwery.
    Data urodzenia: 20.12.2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam, kiedy zacząłem grać w Minecrafta, jednakże pierwszą wersją była 1.4.2.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Najstarsze zachowane screeny na moim komputerze wskazują, że grałem już w 2014-tym roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Dostałem jeden raz bana za nieświadomą reklamę, na forum nigdy nie byłem ukarany.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym, aby na Craftapple nie było lagów, denerwują one ogromną liczbę graczy, a także przeszkadzają w budowaniu m.in. przez znikające bloki. Oprócz tego chciałbym, aby gracze żyli ze sobą w zgodzie, unikali konfliktów, a także, by serwer działał prężniej.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi pomagać administracji i moderacji w zarządzaniu serwerem. Aby to zrobić ma do dyspozycji komendy /kick (powodująca wykopanie z serwera) oraz /mute (dzięki której gracz nie może pisać na czacie przez określony czas). Do jego pozostałych obowiązków należą: pomoc graczom, walka z wandalami i neutralny charakter. Poza tym pomocnik może pisać bez cenzury i blokady caps locka i ma uczestniczyć w życiu serwera.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym wreszcie zabłysnąć, przestać być zwykłym, szarym graczem, a także mam dość spamerów i ludzi, którym wydaje się, że mogą wszystko. Postaram się, by każde moje działanie było na korzyść serwera i jego atmosfery. Choć teraz nieczęsto udzielam pomocy, to po zostaniu pomocnikiem zwiększy się to znacznie.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wpierw pytam "O co się rozchodzi". Kiedy już wiem na czym polega problem staram się znaleźć dobre wyjście dla obu stron. Jeśli to nie pomaga staram się znaleźć winowajcę. Gdy go znajdę będzie czekała na niego kara.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jestem typem samotnika. Potrafię jednak działać w grupie, chętnie służę pomocą, jestem uległy wyżej postawionym.
    Opisz swoją osobę: Dzień dobry, jestem Antek. Gram na tym serwerze już kilka lat i pomimo jednego bana jestem dość odważny, by napisać podanie. Oczywiście za tą małą wpadkę pewnie mnie zlinczujecie, ale mnie to praktycznie nie będzie obchodziło. Liczą się chęci. Z natury jestem łagodny i trudno mnie zdenerwować, spotkałem się jednak z ludźmi, którym się to udaje. Moimi zainteresowaniami są filmy, gry wideo i kolekcjonowanie klocków LEGO. Jestem ogromnym fanem Grand Theft Auto: San Andreas i uważam tą grę za jedną z najlepszych w historii. Mam niską samoocenę, nie lubię swojego życia i tego, że dla wielu jestem nikim. Z tego też powodu stałem się indywidualistą.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny głównie w weekendy. W tygodniu zaś mogę się pojawić w poniedziałki, czwartki i piątki. Z pozostałymi dniami tygodnia mógłby być kłopot. Nie posiadam TS3.
    Umotywowanie podania: Byłaby to dla mnie wielka szansa zostać pomocnikiem. Nie byłem nigdy zbyt lubiany, często ludzie mną pomiatali, a dziś znalazła się okazja zmienić swoje życie na lepsze. Chciałbym zmienić też coś w samym serwerze, aby atmosfera tu była lepsza.

Reklama
  2. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Jestem na tak. Jest zbyt często na serwerze, jest pomocny. Podanie też jest super, czytelne.

3. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Jak to napisałeś na serwerze, mam okazje cie skrytykować, więc tak zrobię.

Na Serwerze cie widuje w miarę często, nie widzę za bardzo odruchów pomocnych z twojej strony (nie pomagasz).
    Miałeś Bana, ale kij z tym, większość ludu to ignoruje.
    Według moich kalkulacji które są tak niedokładne jak moje sznurowanie buta (co ja piszę) wiem, że jesteś leciuteńko toksycznym graczem, a dokładniej jesteś na dobrej drodze by się nim stać przez kontakty z sam wiesz jakimi osobami, Zalecam zerwać kontakty bo to redukuje twoje szanse na zostanie Pomocnikiem o 50%.

Będę Neutralny w tej sprawie.

Niech się dzieje wola nieba.​

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Podanie napisane zgodnie ze wzorem, to już jest coś.
    Napisane sensownym językiem, taką ma też treść, w grze nie widzę szczególnej toksyczności.
    Wysokie zaangażowanie w życie serwera w grze, jednak brak szczególnej aktywności pomocnej.
    Kiepska aktywność na forum jak na gracza od 2014 roku.
    Ten jeden ban moim zdaniem się nie powinien liczyć, jako że został wystawiony za reklamę, która nie była zamierzona.
    Generalnie moim zdaniem dobry kandydat na pomocnika, jednak ze względu na styl gry (wysokie skupienie na samej grze, znacznie większe niż na wsparciu innych graczy, przynależność i główna aktywność w dość zamkniętej grupie) moja ocena pozostaje neutralna.

@up: Z nią się zawsze zgadzać trzeba.

5. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Dobra podanko ładne, w grze widziałem cię
    (Jak grałem jeszcse na cv).
    Ale ten ban... no jak nieświadoma.
    Co do aktywności na forum to uwierzyć nie mogłem od 2014 roku i tylko 13 zaliczonych postów? Ja w miesiąc 4 razy więcej napisałem postów. Nie żebym się czepiał.
    No dobra NEUTRAL

#69postRoyala #lennyfacehere #noconeutral

6. Weeerek

Weeerek Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Czytelnie napisane i sensownym językiem. Ale wydaje mi się, że nie będziesz odpowiednio dużo czasu spędzał na serwerze i nie będziesz zawsze wtedy kiedy będzie potrzeba pomocnika.

Moja ocena pozostaje Neutralna ;)

7. Double

Double Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jakby co, to mogę postarać się coś zmienić przez ten czas..

Reklama
  8. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    To raczej nie należy to obowiązków pomocnika.

Możesz robić to bez rangi również. To jest tak jak bym powiedział, dajcie mi pomocnika to będę wchodził na serwer.

Ciekawe

Jestem na NIE, nie nabijaj postów pod podaniem

9. ooo_

ooo_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Cześć Antoni
    Zaczynam do rzeczy.
    -Widuje cię często na serwerze +
    - nie widzę że pomagasz innym graczom
    - Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym wreszcie zabłysnąć, przestać być zwykłym, szarym graczem, a także mam dość spamerów i ludzi, którym wydaje się, że mogą wszystko. Postaram się, by każde moje działanie było na korzyść serwera i jego atmosfery. Choć teraz nieczęsto udzielam pomocy, to po zostaniu pomocnikiem zwiększy się to znacznie.

w tym cytacie jest kilka takich dla mnie rzeczy nie jasnych np.
    przestać być zwykłym graczem. to kup sobie Premium ;p

Chodź teraz nieczęsto udzielam pomocy
    - ja w ogóle nie widzę żebyś pomagał innym

jestem na duże NIE !

Pozdrawiam Mezox

10. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Posyp się brokatem.

+
    Czasami widuję Ciebie na serwerze.
    - Nie pomagasz graczom.
    - Aktywność na forum.
    - Kłamstwo z wiekiem.
    - Miałeś bana.

Jestem na NIE.

11. Double

Double Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Skąd wiesz, że kłamię z wiekiem? Nie masz na to dowodów. Jak chcesz mogę ci dać próbkę mojego głosu + inne dowody na to, że mam 13 lat.

12. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    nie widziałem ciebie na serwerze (gram na survival więc nie wiem czy pomagasz itp).
    po za tym:
    -Podanie bardzo ładne i estetyczne
    czyli +

Pozostaje bez zdania

POZDRAWIAM
    CreeperPL

13. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Próbkę głosu błagam cie, nie pogrążaj się już bardziej, ja ino przytoczyłem cytat, to co napisałeś kiedyś.

14. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372

Kandydatura odrzucona

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę