Do Tematu: Proponuje żeby na nowej edycji zrobić specjalną arenę na której można by było walczyć na koniach, ponieważ lubię walki konno w Minecraft'ie, ale zasady nie pozwalają tym wchodzić na arenę. Oraz powstanie drugiej areny do PvP 1vs1, od tak, pewnie wielu graczy których irytuje że z 1vs1 robi się 1vs15 się ucieszy. Dziękuje za przeczytanie, miłej nocy.
My eyes... watch... chaos Nie no dobra. Ja jestem na neutral. Walki konne raczej nie będą popularne ale jak kto woli
Co do walk konnych jestem neutral, ale specjalne areny do 1 vs 1 byłyby fajnym udogodnieniem dla osób chcących ze sobą walczyć, gdyż tak jak kolega wyżej wspomniał często osoby trzecie lubią się włączać w walkę. Wiem z doświadczenia...
Arena 1 vs 1 , dobry pomysł , jak ktoś chce walczyć bez potrzeby wołania sekundantów aby odganiali innych. Do walk konnych , nie mam zdania.
Moim zdaniem odblokowanie walki na koniach to dobry pomysł. Na arenie powinna być też możliwość używania ender pereł oraz owoców refrenusu, tak jak każdej innej funkcji vanilla minecraft.