1.Nick z gry:Był to nick _Witek_ 2.Data otrzymania bana: 4 października 2016 roku. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania banaaragraf 2, punkt ósmy regulaminu.Napisałem na temat mojego serwera na głównym czacie forum. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ub chciałbym dostać, ponieważ było to moje główne konto. Miałem tam działki, do których nie mam już dostępu, gdyż nie wiedziałem, że zrobię coś karalnego w najbliższym czasie i nie dodałem, żadnego z kont. Jednym z powodów jest też to, że rozpocząłem tam 2 projekty, których nie miałem okazji skończyć, gdyż zbanowano mnie. Nie były to zbyt wielkie rzeczy, ale jak zacząłem coś budować to nie odwzoruje tego już, z innych kont. Była to gazeta oraz zbudowanie wielkiej szkoły (nie znajdę chyba linku). Ze szkoły miałem już większość zbudowane (zapraszam /p h _Witek_) kiedy dostałem bana. Pewnie większość będzie przeciwna, bym dostał ub, ale proszę administrację o rozmyślenie tej sprawy pozytywnie, gdyż nawet z rangą premium na MrWheatley wolałbym grać na _Witek_ Pozdrawiam Witold.
Sorry ale jestem na NIE. Jak coś to załóż inne konto. Ban to jest kara i następnym razem będziesz miał nauczkę aby tak nie robić.
Ja też jestem przeciw UB Ludzie pomyślcie dwa razy zanim coś zrobice, jakie będą z tego konsekwencje. A nie spoglądacie na to po sytuacji.
Przynajmniej wyszło na jaw, iż nie czytałeś regulaminu Panie Wszystkowiedzący. Osobiście bym ten wątek zamknął, bo to chyba jakiś żart.
Jestem na NIE w tym podaniu nie ma żadnego dobrego powodu aby dać ci UB a jeśli nie czyta sie regulaminów cóż... "niewiedza nie zwalnia cie od winy" Pozdrawiam i miłego czekania na UB
Przepraszam, ale to że to jest Twoje główne konto i że masz tam działki to nie argument, żeby dostać UB. Pomyśl zanim coś zrobisz Sorry ale jestem na NIE
Cytuje 1 z osób w ostatniej dramie na yt ,, nieznajomość prawa szkodzi ,, wardęga lub gargamel ( chyba ten 2 ) Jestem na NIE
Cześć MrWheatley widzę twoją sytuacje. I z tego co przeczytałem budowałeś szkołe, Czyli jesteś kreatywny i ambitny co skłania mnie do powiedzenia jednego słowa. Jestem na TAK ! życzę ci żebyś dostał UB . takie osoby powinny dostawać UB w celach ambitnych i kreatywnych. Tylko przeczytaj Regulamin żeby takie sytuacje się nie powtórzyły. Pozdrawiam Mezox
Robiłeś syf nie tylko w grze, ale również na forum (m.in. podszywanie się pod byłych członków administracji) i w prośbie o ub o tym nie wspomnisz? Ja jestem na duże nie.