1. Zmniejszyć zapędy graczy: z tego co widzę 50% serwa nie lubi tak zwanych bobasów 25 % jest obojętne . a 25 % chce tego. może wtedy zmniejszy się ten ciągły konflikt graczy jak w przypadku: Creative322 dlatego proszę o zakazanie tak zwanego Bobasowania bo jak widać i tak różne osoby robią takie rzeczy jak : Zmienianie konta na np Bobasek_Kamilek i niszczą cudze działki przykład: Dominixator a jeśli się tego zakaże to może odpuszczą bo jak widać ./ignore nie całkiem ludzie akceptują
§ 4. Rozgrywka na serwerach 5. Spiskowanie i szerzenie nienawiści wobec Graczy/Klientów, Craftapple Network lub kogokolwiek innego będzie karane. Przemyśl to co napisałeś, a potem czy jednak chcesz startować na pomocnika, skoro nie tolerujesz połowy osób ze swojego "głównego" serwera. To może jednak nie należy dodawać każdej napotkanej osoby na serwerze do swojej działki?
Ladavi mi nie chodzi o spiskowanie ja jestem tak pół na pół chce po prostu żeby wszystkie osoby zażegnały te kłótnie i był wreszcie spokój bo przykładowo niektóre osoby robią placówki jakieś SCP gdzie łapią Bobasy i je niby zabijają A tego dodawania nikt nie uniknie . dlatego dodaje tylko znane mi osoby
Zażegnanie konfliktu przez likwidację jednej ze stron. Ktoś tu się wzoruje chyba na Hitlerze. Nie polecam. Każdy robi co chce, jak tobie to przeszkadza, to masz komendę /ignore.
Oczywiście, chodzi o szerzenie nienawiści. Skoro chcesz zakazać gry osobom tylko dlatego, bo mają inny sposób na zabawę na CV, no to o czym my rozmawiamy? Następnie, mówisz, że mają miejsce kłótnie -> /ignore nick, co to za problem. Albo jeszcze lepiej! Najlepiej czat w opcjach gry wyłączyć i sobie spokojnie grać. Równie dobrze możesz zaproponować zamknięcie serwera CV, bo skoro teraz przeszkadzają Tobie bobasy to następnie będą przeszkadzały Tobie osoby, które bawią się w rodziny itd. itd. niekończąca się pętla. (w sumie to kończąca jak już wszystko na tym CV byłoby zakazane)
Wiesz Ladavi ignore ignorem, a gra sobie. Kiedy wchodzisz na Ts3 oczekujesz, że wszystkie kanały będą subskrybowane automatycznie i nie będziesz musiał klikać pojedynczo kolejnych kanałów by je zobaczyć. Tak samo wchodząc na cv nie chcesz zaczynać gry od wyłapywania i wyignorowywania poszczególnych graczy. Tzw. "bobasy" to "wyjątkowa" zabawa. Jeden z wielu powodów, dla których nie wchodzę za często na cv. Autor tematu chyba się jednak zagalopował z tym zakazywaniem bobasowania. Jeśli chcesz zabrać "dziecku" zabawkę to będzie się opierać. Im bardziej będziesz naciskał tym większy napotkasz opór. Może lepiej by było zaoferować coś "bobasom", co odciągnęło by je od tej zabawy. A i tak. Taka zabawa IMHO jest bardzo denerwująca. Nie wiem czemu, ale bobasowanie na publicznym czacie mocno irytuje.
Zakazywanie bobasów? Ech widać że ludzie nieźle się do nich przyczepili. Po 1 Jak dacie zakaz taki to co dalej? Możliwe że będzie zemsta i się zacznie fala banów. Ale nie bierzcie tego zbyt na poważnie Po 2 Również dobrze można zabronić zabawę w państwa, wojska. Po 3 Poprzez ten zakaz bobasów gdy zauważyłem kilka razy UB dla Creativa gdy szperałem w forum to mam takie przeczucie że wam zależy na UB dla niego. Nie w tą stronę. Po 4 Jak otworzą Cretive 2 to tam można przenieść bobasy. W jaki sposób? Tam przynajmniej nie będą hejtowane. A Snorlaxa przekatalpujemy. Nie no dobra róbta co chceta. Ja osobiścoe nie jestem za pomysłem Shadow jestem na fonie :v
Bobasy.. zostawcie tych graczy już w spokoju, moim zdaniem to trzeba się pozbyć tej bardziej toksycznej strony konfliktu która to wszystko zaczęła zanim odwalą kolejny bajzel. Jestem jak najbardziej na NIE. @up: Przekatapultujemy zapewne chciałeś napisać, bo inaczej to słowo nie ma sensu.
Ktoś na priv wytłumaczy mi : Co to ,, bobaski ,, Po co o tym gadacie a nie wpisujecie / ignore Kto robi takie dzieci ( człowiek jest zawsze dzieckiem rodzica) które tylko wszystko hejtują?